SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimlerinde Aksaray’da Gelenek Bozulmayacak

Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimlerinde Aksaray’da Gelenek Bozulmayacak

A - +

Ana Manşet - 22.05.2023 - 18:21

Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimlerinde Aksaray’da Gelenek Bozulmayacak

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rekor bir oy alması için vatandaşlardan destek bekliyor.

 

Aksaraylı seçmenler, 14 Mayıs Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 71,53 gibi ciddi bir oranla destek vermişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aksaray’dan seçimin ilk turunda 180 bin 181 oy aldı.

 

14 Mayıs seçimleri öncesinde kapı kapı gezerek vatandaşlardan dua ve desteklerini isteyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, seçimin ikinci turunda da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Aksaraylı seçmenlerden destek istiyor.

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için düzenlediği seçim çalışmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın döneminde ülke olarak elde edilen kazanımları hatırlatıyor.

 

Başkan Dinçer Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına yönelik yapılan saha çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Aksaraylı vatandaşlarımız her seçimde olduğu gibi 14 Mayıs seçimlerinde de Cumhurbaşkanımıza rekor bir destek verdi. Bizlerde hemşehrilerimizin istikrar ve demokrasiye verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Düzenlediğimiz gezilerde vatandaşlarımızdan Cumhurbaşkanlığı 2. turu içinde dua ve destek istiyoruz.

 

Ak Parti teşkilatlarımızla milletvekillerimizle esnaf ziyaretleri, mahalle buluşmaları, gençlik buluşmaları ve aile ziyaretleri düzenliyoruz. Vatandaşlarımıza Ak Parti hükümetleri döneminde ülkemizde ve şehrimizde yapılan yatırımları hatırlatıyoruz. Şehrimizden Cumhurbaşkanımıza olan desteğin artacağını umuyoruz. Şehrimiz her seçimde olduğu gibi adını ilklerde yazdırma geleneğini devam ettirecektir.’’ Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021