SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Çıtak; Yerelden genele güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz

Çıtak; Yerelden genele güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz

A - +

Ana Manşet - 27.01.2024 - 14:41

Çıtak; Yerelden genele güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, şehir merkezindeki esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaflara işlerinde kolaylıklar dileyen Çıtak, Aksaray’ın MHP belediyeciliğinde hak ettiği tüm hizmetleri alacağına vurgu yaparak; “Amacımız Aksaray’da hizmet çıtasını en üst noktalara taşımaktır. Aksaray esnafıyla, halkıyla, MHP’nin alanında nitelikli ekibiyle el ele vererek hak ettiği hizmetleri alacaktır. Her girdiğimiz işletme sıcaklık, her uzattığımız elde samimiyet hissediyoruz. Aksaray artık kabuğundan çıkmalı. Biz temas ettiğimiz her vatandaşımıza Aksaray’ın nasıl bir dönüşüme, potansiyeli artırma noktasında nasıl dokunuşlara ihtiyaç duyduğunu anlatıyoruz” dedi.

‘MHP KADROLARIYLA YEREL SİYASETE DE DAMGA VURACAĞIZ’

MHP’nin milletine vermiş olduğu sözü her daim yerine getirdiğini ve güçlü Türkiye olgusuna verdiği desteğin de yadsınamaz olduğunu vurgulayan Çıtak; “Yerelden genele güçlü bir Türkiye inşa ediyoruz. ‘Türkiye Yüzyılı’ adıyla Cumhur İttifakı ekseninde başlatmış olduğumuz bu kutlu yürüyüşümüze katılmak, bölgesinde güçlü bir Türkiye inşa etmek hedeflerimizin gerçekleşmesine omuz vermek, merkezi yönetimle yerel yönetim arasında sarsılmaz köprü inşa etmek isteyen kim varsa gönlümüz onlara açıktır. MHP kadroları yerel siyasette artık söz sahibi olacaktır. Ayırmadan, ayrışmadan, canla başla Aksaray’a hizmet etmek, tüm dünyada güçlü bir yapı oluşturan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bu etkinliğine katkı sağlamak için tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021