SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Çıtak, Yeni Sanayi Sitesi’nde ki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Çıtak, Yeni Sanayi Sitesi’nde ki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

A - +

Ana Manşet - 01.02.2024 - 10:52

Çıtak, Yeni Sanayi Sitesi’nde ki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Yeni Sanayi Sitesi’nde ki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

 

SORUNLARIN FARKINDAYIZ ÇÖZÜMÜ

İÇİN GEREKLİ ADIMLARI HEMEN ATACAĞIZ

Sanayi esnaflarının talep ve sorunlarını dinleyen ve çözümüne ilişkin yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Çıtak, “Esnaflarımızla sanayi bölgesindeki eksikler hakkında konuştuk. Şuanda en öncelikli olarak yapılması gerekenler sağlık ocağı, peyzaj çalışması, çıraklık eğitim merkezi, genel temizlik ve sosyal projelerdir. Tabi bir önceliğimiz de yeni sanayi sitesinde dükkan alamadıkları için mağdur olan esnaflarımızın nasıl işyeri sahibi olacağı konusudur. Yaşanan sorun ve sıkıntıların farkındayız. Aksaray halkı görevi bizlere verdiği anda, sanayi esnafımızla birlikte sorunları aşmak ve yapılması gereken çalışmaları zaman kaybetmeden yapmak için gerekli adımları hemen atacağız” dedi.

TÜM SORUNLARI ÇÖZMEYE TALİBİZ

Aksaray halkıyla birebir temas kurarak sorunları dinlemeye devam edeceklerini ve MHP kadrolarının Aksaray’da yaşanan tüm sorunları çözmeye talip olduğunu söyleyen Çıtak, “Sadece sanayi bölgesinde değil, Aksaray’ımıza hizmet etme noktasında halkımızla el ele vererek şehrimiz adına yapılması gereken ne varsa tüm kadrolarımızla zaman kaybetmeden yapacağız. İlerleyen süreçte Aksaray’ın ufkunu açacak ve bölgede daha etkin bir yere konuşlanmasını sağlayacak projelerimizi de açıklayarak MHP kadrolarının nasıl bir şehir inşa etmek istediğini kamuoyu ile paylaşacağız. Ayırmadan, ayrışmadan, canla başla şehrimiz için çalışacağız. Yaptığımız ziyaretlerde halkımızın samimi ve sıcak yaklaşımı MHP kadrolarının genel siyasette olduğu gibi artık yerel siyasette de güç kazanacağını gösteriyor. Halkımızın bu teveccühüne layık olmak, bambaşka bir Aksaray inşa etmek için çıktığımız bu kutlu yolda halkımızın verdiği desteğe teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021