SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Çıtak ve ekibi Hamidiye Mahallesinde

Çıtak ve ekibi Hamidiye Mahallesinde

A - +

Ana Manşet - 03.02.2024 - 14:44

Çıtak ve ekibi Hamidiye Mahallesinde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkanı Adayı İrfan Çıtak, Hamidiye’de (Kırımlı-Bahçesaray) mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinlerine sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür eden Çıtak; “Mahalle halkımızın sorunlarını dinledik. E-90 güzergahında lokasyon olarak oldukça hareketli ve yoğun bir noktada bulunan Hamidiye’de vatandaşlarımız ana yola bağlantı noktasında sıkıntıları olduğunu, bunun yanı sıra 18 uygulamalarında yaşanan sorunları, doğalgaz gelmesi yönündeki isteklerini iletti. Mahalle olmasına rağmen adeta köy havasının yaşandığı Hamidiye’de halkımızın taleplerini, sorunlarını ve karşılaştıkları zorlukları samimi bir şekilde dinledik. Sorunlara çözüm bulmak adına gerekli notlarımızı aldık. Bölgenin kalkınması, modern bir yapıya bürünmesi, sorunların giderilmesi için ekibimizle elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hamidiye’yi kaderine terk etmeyeceğiz” dedi.

‘3 HİLALİN SAMİMİYETİNİ YÜREKLERDE HİSSEDİYORUZ’

Her gittiği yerde samimiyetle karşılandığını, uzatılan her elde bu ilgiyi yürekten hissettiklerini söyleyen Çıtak; “Halkımızın dertlerini dinlemek, onların gönüllerine girmek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. MHP kadrolarıyla adım atmadık yer, sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmayacağız. Biz Aksaray’a olan sevdamızı, yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda Aksaray halkı 3 hilalin samimiyetini yüreklerinde hissediyor. Hizmet için MHP’ye olan desteklerinin samimiyetle ifade ediyor. Bizlerde sorunlara çözüm, sıkıntılara merhem olmak için varız. Halkımızın derdi ile dertlenir, sevinçleriyle sevinir, acılarıyla yanarız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021