SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Çıtak: Aksaray’ımız Belirli Zümrelerin Güdümünde Yönetilmeyecek

Çıtak: Aksaray’ımız Belirli Zümrelerin Güdümünde Yönetilmeyecek

A - +

Ana Manşet - 15.02.2024 - 11:32

Çıtak: Aksaray’ımız Belirli Zümrelerin Güdümünde Yönetilmeyecek

ÇITAK: “AKSARAY’IMIZ BELİRLİ ZÜMRELERİN GÜDÜMÜNDE YÖNETİLMEYECEK. ÖNCELİĞİ KENDİ HALKI OLAN HAKKANİYETLİ BİR YÖNETİM OLACAK. KENT KONSEYİ, GENÇLİK KONSEYİ GİBİ ÇOK DEĞERLİ VE İŞLEVSEL EKİP BİRLİKLERİ KURACAĞIZ”

‘Şehrimiz için alınacak kararları hep birlikte değerlendireceğiz’

Aksaray’ın her köşesinde temaslarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Semt pazarında esnaflarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluşan Çıtak, Aksaray için çıktıkları hizmet yolculuğunda samimi desteklerinden dolayı tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti. Gittikleri her yerde Aksaray’a dair yapacakları hizmetleri anlattıklarını söyleyen Çıtak, Aksaray’da katılımcı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hizmet vereceklerini kaydetti.

KENT KONSEYİ VE GENÇLİK KONSEYLERİ KURACAĞIZ

Çıtak; “Sağlam ve emin adımlarla ilerleyen dinamik yeni nesil bir belediyecilik vaat ediyoruz. Aksaray’ımız belirli zümrelerin güdümünde yönetilmeyecek. Önceliği kendi halkı olan hakkaniyetli bir yönetim olacak. Kent konseyi, gençlik konseyi gibi çok değerli ve işlevsel ekip birlikleri kuracağız. Bu ekiplerle şehrimiz için alınacak kararları birlikte değerlendireceğiz. Yapılacak yatırımları beraber konuşacağız, beraber yorumlayacağız, birlikte uygulayacağız. Bu şehir birkaç kişinin kararıyla, istişareden uzak ben bilirim algısıyla yönetilemez ve yönetilemiyor da. İnşallah 31 Mart seçimlerinden sonra MHP kadroları katılımcı ve şeffaf bir belediyecilikle nasıl hizmet edileceğini gösterecek. Artık kaybedecek zamanımız yok” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021