SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Çıtak; ‘Aksaray halkının umudu MHP’

Çıtak; ‘Aksaray halkının umudu MHP’

A - +

Ana Manşet - 25.03.2024 - 11:02

Çıtak; ‘Aksaray halkının umudu MHP’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, esnaf ve vatandaş odakları ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Toplum her kesimiyle kucaklaşan Çıtak, yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılaştığını ifade eden Çıtak, “Artık seçime sayılı günler kaldı. Gün yaklaştıkça ilginin ve coşkunun artması bizleri memnun ediyor. Aksaray halkının umudu MHP, Türkiye’nin umudu MHP. Aksaray’ın her köşesinde esnafımız ve hemşehrilerimizle buluşarak onların sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Halkımızın desteğiyle Aksaray’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

GENÇLERDEN ‘İLK OYUM İRFAN ABİYE’ SLOGANUYLA DESTEK

7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan MHP adayı Çıtak, özellikle genç seçmenler arasında gördüğü destekle dikkat çekiyor. İlk oy kullanacak gençler ‘oyum İrfan abiye’ diyerek desteklerini belirtirken, Çıtak’ın genç seçmenler arasındaki popülaritesinin arkasında yatan nedenlerin başında, gençlerle kurduğu iletişim ve onların sorunlarına duyduğu hassasiyet geliyor. ‘Değişim için MHP’ diyen gençlere desteklerinden dolayı teşekkür eden Çıtak; “Aksaraylı gençlerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, Aksaray’ın geleceği adına bizlerle samimi olarak görüşlerini paylaştı. Aksaray’da artık farklı bir hizmet anlayışı olması gerektiğini vurgulayan gençlerimiz, MHP kadrolarının bu değişimi sağlayacak bir yapıda olduğunu söyleyerek desteklerini iletti. Bizim büyük bir Aksaray hayalimiz ve tüm hemşehrilerimiz bu hayalimizin bir parçası”

‘BELEDİYE PERSONELİNİN SOSYAL HAKLARI İYİLEŞTİRİLECEK’

Aksaray’a hizmet noktasında genci, yaşlısı, esnafı, iş adamı, öğrencisi, ev hanımı, emeklisi çalışanı bütün Aksaray halkıyla el ele vererek hareket edeceklerini ve bu noktada işin merkezini de ihmal etmeyeceklerini ifade eden Çıtak, belediye çalışanlarına da seslenerek; “Aksaray Belediyesinin gerçek kahramanları ve sahipleri, belediyenin çalışanlarıdır. Farklı alanlarda yaptıkları çalışmalarla halka sunulan hizmetin mimarı olan belediye çalışanları arasında hiçbir ayrım yapmadan, tüm sosyal haklarını iyileştireceğiz. Daha mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı İrfan’la olur” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021