SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » CHP Milletvekili Adayları Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

CHP Milletvekili Adayları Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

A - +

Aksaray Haberleri - 22.05.2018 - 11:03

CHP Milletvekili Adayları Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

CHP milletvekili adayları Ali Abbas Ertürk ve Ramazan Fidan Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinlediler.

Her yıl Ramazan ayında işlerde olağan bir yavaşlama olduğunu belirten esnaflar, Ramazan ayı öncesinde de piyasada ciddi boyutta durgunluk olduğunu belirttiler. Bunun yanısıra , Belediyenin Sanayi projesinin önceki Başkan döneminden bu yana sonuçlandırılmaması nedeniyle yaşanan belirsizliğin sanayi esnafının temel sıkıntıları arasında yerini koruduğu gözlemlendi.

Esnafların 16 yıllık AKP iktidarında hem milletvekilleri hem de belediye başkanlarından Aksaray’ ın yeteri kadar hizmet alamadığı konusunda ağırlıklı olarak görüş belirttiği ziyaretlerde, Adaylarımız da geçmişte CHP’ den Belediye Başkanlığı yapan Memiş Akın’ ın Aksaray’ a çok hizmet ettiğini, milletvekili seçildiklerinde kendilerinin de aynı şekilde hizmet edeceklerini vurgulayarak destek istediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021