SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » CHP Atatürk Anıtına Çelenk Koydu

CHP Atatürk Anıtına Çelenk Koydu

A - +

Aksaray Haberleri - 20.05.2018 - 12:54

CHP Atatürk Anıtına Çelenk Koydu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında CHP Aksaray İl teşkilatı Atatürk anıtına çelenk koydu. Burada bir konuşma yapan CHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Koçak; Bundan tam 99 yıl önce memleketin gidişatından hoşnut olmayan bir asker ve arkadaşları Samsun’a ayakbastı. İşte o günden sonra ulusal mücadele ateşi Samsun’dan Ankara’ya kadar ulaştı ve bağımsız bir devlet için savaşlar verildi canlar kaybedildi, canlar alındı.

Ulusal bağımsızlığı tesis edebilmek için Emperyalist güçlere karşı Türk toplumu büyük bir direniş gösterdi ve en sonunda bu büyük ve zorlu mücadeleyi kazandı.
Bu mücadele verilirken herkesin tek gayesi vatandı, bağımsızlıktı. Vatanımızı ve bağımsızlığımızı elimizden çalmaya çalışanlara karşın milletçe bir bütün halindeydik.

Geldiğimiz bu günlerde Türk toplumu 99 yıl önce Atalarının yaptığı gibi ulusal bir bağımsızlık mücadelesi vermek ve bir bütün olmak zorundadır. Çünkü bu mücadele bugün verilmezse, bir bütün olunmazsa ortada ne ulus nede bağımsızlık kalacaktır. Şuanda Türkiye Cumhuriyeti devleti Emperyalizmin kanlı pençesinde takılmış, yorgun düşmüş ve bitap durumdadır. Terör iyice azıtmış, ekonomi her geçen dakika kötüye gitmektedir ve gençler işsizdir. Ülkemizde genç işsizlik oranı %20’leri çoktan aşmış durumdadır.

Bizlerin vereceği mücadele atalarımızın verdiği mücadeleye kıyasla akılla ve bilimle olacaktır. Bu mücadelede kan akmayacak, fikirlerimiz yarışacak ve kazananı yine Türk toplumu belirleyecektir.

Dünya her geçen gün yenilenmekte ve gelişmektedir. Artık bugünlerde teknoloji pastanın en büyük dilimi niteliğine gelmiştir. Çağımız teknolojisine ayak uydurmak zorunluluğuna sahibiz. Dünyada artık Endüstri 4.0 çağı çoktan başlamıştır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti bu çağa maalesef ayak uydurmakta çok geç kalmıştır.

Biz sizlerden genç kardeşlerimizin terör belasından can vermemesi için, genç işsizlik oranının %20’leri geçmemesi için, gençlerin Endüstri 4.0 çağına ayak uydurarak teknolojide millileşmenin sağlanması için, çocuklarınızın Gençlik ve Cumhuriyet bayramlarında 500’er Lira burs alması için yetki istiyoruz.
Bizler artık tamam dedik. Bu iş yürümüyor, ülke gelişemiyor, büyüyemiyor dedik. Sizlerinde yanımızda bizlere destek olmasını istiyoruz. Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz diyoruz. Huzuru tesis edeceğiz ve geleceğe artık daha emin adımlarla yürüyeceğiz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021