SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » CHP, Aksaray’da Merkez ilçe başkanlığına Altınpınar seçildi

CHP, Aksaray’da Merkez ilçe başkanlığına Altınpınar seçildi

A - +

Ana Manşet - 03.09.2023 - 16:16

CHP, Aksaray’da Merkez ilçe başkanlığına Altınpınar seçildi

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi’nin 12 Ağustos Cumartesi günü Gülağaç ilçesi ile başlanan ilçe kongresi takvimi 3 Eylül Pazar günü yapılan Merkez ilçe kongresi ile tamamlandı. Tamamlanan Merkez İlçe Kongresi sonucuna göre, Ayfer Zengin’in yürüttüğü ilçe başkanlığı görevine kadın kolları eski başkanı Sibel Altınpınar seçildi.

 

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe kongrelerinde sona gelindi. 3 Eylül Pazar günü Aksaray Kültür Merkezi Küçük salonda Cumhuriyet Halk Partisi’nin merkez ilçe kongresi gerçekleşti. Tamamlanan merkez ilçe kongresi sonucunda daha önce dört yıl boyunca İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Sibel Altınpınar ilçe başkanı olarak görev aldı. İlçe başkanlığı kapsamında tek aday olan Altınpınar, delegelerin oyları ile ilçe başkanı seçildi. İlçe başkanının belirlenmesinin ardından merkez ilçe yönetimi ekipleri de netlik kazandı.

 

Merkez ilçe seçimlerinin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimi ve parti üyeleri, İlçe Başkanı Sibel Altınpınar ve ilçe yönetimini tebrik ederek görevlerinde başarılar dilediler.
İlçe başkanının ve ilçe yönetiminin belirlendiği kongrede, yakın zamanda gerçekleşecek olan il kongresinde görev alacak olan delegelerin de seçimi yapıldı. Yapılan delege seçimiyle birlikte gözler, gerçekleşecek olan il kongresine çevrildi.

Kongreye Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hacı Ali Keleş, İlçe Başkanı Ayfer Zengin, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cansu Bülbül, 28. Dönem Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, parti yöneticileri ve çok sayıda parti üyesi katılım sağladı.

CHP’nin 13’ncü olağan merkez ilçe kongresinde, CHP Aksaray Merkez İlçe Yönetim Kurulu asil üyeliklerine,

Berna Atlamaz, Bülent çelik, Hüseyin Çelik, Celal Çelik, Sufan Çelikkol, Yaşar Eren, Emrah Kendigelen, Elif Gökkuş, Ramazan Gönen, Üstüner Karatay, Ömer Karsandı, Osman Kaynak, Şükran keskin, Sibel Muştu, Oğuz Özan, Eda Toprak

Merkez İlçe yedek yönetim kurulu üyeleri;

Yüksel Düzgün, Eznur Babaer, Sait Yüksel, Feryal Dilek, Mehmet Arslan, Kahraman Kutlu, Ümmügülsüm Eren, Ali Rıza Dündar, Rafet Çelik, Ramazan Isıcak, Mehmet Acar, Hikmet Baş, Döndü Aras, Leyla Bozkurt, Tamer Doğan, Ali Aydoğdu seçildiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021