SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » CHP Adayı Demir, alışveriş ve yaşam merkezini ziyaret etti

CHP Adayı Demir, alışveriş ve yaşam merkezini ziyaret etti

A - +

Ana Manşet - 12.02.2024 - 9:30

CHP Adayı Demir, alışveriş ve yaşam merkezini ziyaret etti

CHP Belediye Başkan Adayı, Harita Yüksek Mühendisi Pelinsu Yıldırım Demir seçim gezileri kapsamında şehrin en büyük alışveriş ve yaşam merkezini ziyaret etti. Pelinsu Yıldırım Demir alışveriş merkezinin her katında bulunan esnafı ziyaret ederek beklentilerini ve şikâyetlerini not etti.

Belediye Başkan Adayı Demir, AVM de bulunan esnafa projelerinden bahsetti. Pelinsu Yıldırım Demir, esnafa işlerinin nasıl gittiğini sorması üzerine birçok farklı alanda iş yeri işleten esnaf gün geçtikçe durumlarının ve ticaretlerinin kötüye gittiğini ve artık pahalılıktan dolayı satış yapamadıklarını, sattıklarının yerine yenisini de koyamadıklarını söylediler.

Alışveriş merkezinde gezen Aksaraylı vatandaşlar ile hasbihal eden CHP Belediye Başkan Adayı Demir, konuştuğu herkesten bir dokunup bin ah işitti.

Aksaray için yapılması gereken hiçbir şeyin tam manası ile yapılmadığını belirten vatandaşlar “ ne çeşmeden su içebiliyoruz, ne kaldırımlardan yürüyebiliyoruz, nede arabamızla düzgün bir yoldan gidiyoruz. Şehre göstermelik yapılan bir iki cadde harici gerçek bir yatırım yok” diyerek şikâyetlerini dile getirdi.

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demirise vatandaşlara, ulaşılabilir bir belediye başkanı adayı olacağını söyleyerek her konuda kendisine çekinmeden ulaşabileceklerini belirtip telefon numarasını verdi ve talepleri not etti.

Pelinsu Yıldırım Demir ziyareti esnasında Aksaraylı vatandaşlar ile yaptığı sohbetlerde “ Aksaray’da şimdiye kadar yapılan belediyecilik ne yazık ki yeterli değil. Birçok eksik görüyoruz. İhmal edilmiş mahalleler var. Yapılaşmada çarpıklaşma ve sorunlar var. Gençler kafeler caddesine sıkışmış, sağlıklı sosyalleşecekleri aktiviteler yok. Ulaşabilecekleri ne kültür sanat, ne de spor aktiviteleri var. Ben kendimde bu şehir de yaşayan bir genç olarak bunların eksikliklerini fazlası ile hissediyorum. Mesleğim Harita yüksek mühendis, bu yüzden şehrin mimarisi, yapılaşması ve fiziki eksiklerini de görüyorum. Biz gördüğümüz tüm eksiklere çözümler üretmek için projeler hazırladık. Aksaray’ı kaderine terkedilmiş halinden artık kurtarmak istiyoruz. Bunun içinde sizden bir şans istiyoruz” dedi.

Aksaraylı vatandaşların ve esnafın yoğun ilgi gösterdiği CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir AVM ziyareti sırasında sık sık, gençlerin ve yaşlıların sevgi gösterileri ile karşılaşırken. Vatandaşlar Demir’e “ artık bir değişim şart, adaylığınızda sizi destekliyoruz. Artık bu şehre bir kadın eli değmeli “ dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021