Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Cep telefonu beklediği paketten parfüm ve seccade çıktı

Cep telefonu beklediği paketten parfüm ve seccade çıktı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.05.2015 - 14:35

Cep telefonu beklediği paketten parfüm ve seccade çıktı

Hatay’ın Payas ilçesinde cep telefonuna “Firmamızdan akıllı cep telefonu kazandınız” mesajı alan vatandaş, ödemeyi yaptıktan sonra kendisine gönderilen paketten parfüm ve seccade çıkınca şaşkına döndü.
Payas’ta ikamet eden Tahsin Özdal isimli şahıs telefonuna gelen mesajda, “Firmamızın 38. şanslı kişisiniz. Bizden Samsung S4 marka cep telefonu kazandınız hemen altta yazan numarayı arayınız” yazdığını belirterek, “Ben de hemen verilen telefonu aradım. Bana kargo ücreti dahil indirimli şekilde ödemem gereken rakamı söyleyerek kabul etmem halinde kazandığım ürünü hemen göndereceklerini söylediler. Kargoya ürünü almak için gittiğimde de paketten cep telefonu yerine bir adet kadın parfümü ve seccade çıktı. Hemen telefonumda kayıtlı olan firma telefonunu aradım. Önceleri telefonuma çıktılar daha sonra bir daha kendilerine bir türlü ulaşamadım” dedi.
Kargo firmasından tutturduğu ürün tespit belgesiyle birlikte kaymakamlık tüketici hakları hakem heyetine başvuran Tahsin Özdal şikayetçi olduğunu söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021