SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Çalmadık Kapı ve Girmedik Gönül Bırakmayacağız

Çalmadık Kapı ve Girmedik Gönül Bırakmayacağız

A - +

Aksaray Haberleri - 07.05.2015 - 13:30

Çalmadık Kapı ve Girmedik Gönül Bırakmayacağız

Hemen her günü, gün içerisinde birkaç farklı programlara katılan Aksaray Ak partili adayların bir dakikaları bile boş geçmeden durmadan azimle dava inancı ile hız kesmeden çalışmalarına devam ediyorlar.

Halkın her daim yanında olduğunu gösteren Ak Parti Milletvekili Adayları İlknur İnceöz, Nevzat Patla, Hüseyin Hüyük, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Kadın Kolları Başkanı Gençlik Kolları Başkanı ve tüm teşkilat birimleriyle birlikte Sumru Yaylası’nda Hıdrellez Şenliklerine katıldı. Halk ile eğlenceli bir gün geçiren Ak parti teşkilatı, 24. Dönem Milletvekili ve 25. Dönem milletvekili adayı olan İlknur İnceöz; ‘Biz Ak Parti kadroları olarak gece gündüz demeden bu milletin hak ettiği hizmetleri tamamlamak için koşacak, çalmadık kapı ve girmedik gönül bırakmayıp, kazanmadığımız tek bir vatandaş bırakmayacağız, dedi. Ak Parti, bütün kadrolarıyla, bütün birimleriyle, bütün teşkilatla kendini daima milletle birlikte tanımlayan ve kendini milletine adayan bir partidir. Bu partiye mensubiyet, aidiyet, bu parti çatısı altında Türkiye’ye hizmet etmek tarihi bir sorumluluktur. Zira Ak Parti, milletimizin birliğinden, vakarından, asaletinden doğan gücün adı olduğunu belirtti.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay, kendisi halka çiğ köfte ikramında bulundu. Milletvekili adayları İlknur İnceöz, Nevzat Palta ve Hüseyin Hüyük şenliklerden halk oyunlarını sergileyen geleceğimizin teminatı olan çocukları ve güreş müsabakalarını izlediler ve gençlerle birlikte bazı oyunlara katıldılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021