SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Büyükşehir “Başkan Sizinle” İle Vatandaşa Dokunuyor

Büyükşehir “Başkan Sizinle” İle Vatandaşa Dokunuyor

A - +

Aksaray Haberleri - 29.09.2017 - 10:26

Büyükşehir “Başkan Sizinle” İle Vatandaşa Dokunuyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren “Başkan Sizinle” ekipleri ulaşılmadık mahalle, dokunulmamış insan bırakmıyor. İlk olarak vatandaşların ihtiyaçlarını tespit eden ekipler, ikinci ziyaretlerde ise vatandaşların sorunlarını gidermeye çalışıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren “Başkan Sizinle” ekipleri ulaşılmadık mahalle, dokunulmamış insan bırakmıyor. Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen ekipler, sorunlara çözümlerde üretiyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u temsilen vatandaşların ayağına giden ekipler Kocaavşar, İvrindi kırsal ve merkez mahallelerde vatandaşlarla görüştüler.

İlk olarak vatandaşların ihtiyaçlarını tespit eden ekipler, ikinci ziyaretlerde ise vatandaşların sorunlarını gidermeye çalışıyor. Yatalak hastalar için götürülen hasta yatakları evlere kuruldu. Erzak ve diğer malzemeler, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un selamı ile vatandaşlara teslim edildi. Başkan Uğur’a ve ekiplere desteklerinden ötürü teşekkür eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduklarını söylediler.

Başkan Uğur’a desteklerinden ötürü teşekkür eden Kızıklı Köyü sakinlerinden Engin Efe, “Yatalak hastamız var. Büyükşehir’den yardım istedik. Bize hemen dönüş yapıldı. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur’a teşekkür ederiz. Allah başkanımızdan razı olsun” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021