SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Büyük Türk Milletinin başı sağolsun, vatan sağolsun, zalimlere ve hainlere lanet olsun

Büyük Türk Milletinin başı sağolsun, vatan sağolsun, zalimlere ve hainlere lanet olsun

A - +

Aksaray Haberleri - 28.02.2020 - 18:44

Büyük Türk Milletinin başı sağolsun, vatan sağolsun, zalimlere ve hainlere lanet olsun

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı; İslam Aleminin ellerinin ellerinin semaya açıldığı mübarek Regaip Kandili akşamında İdlip kırsalında şerefsiz cani ‘’Esed ve İşbirlikçileri’’ tarafından askerimize alçakça, kalleşçe yapılan saldırı sonucunda; 33 kahramanımız şehadet mertebesine ulaşmış, 32 kahramanımız yaralanmıştır. Ruhları şad, mekanları cennet olan kahramanlarımız Türk Milletinin içini yakmış, yüreklerimizi dağlamış 33 ocağa ateş düşmüştür.

Kendi milletine, muhalefetine silah doğrultan katil diktatör barış için, sınır güvenliğimiz için Suriye’de bulunan Mehmetçiğimize karşı yaptığı kalleş saldırı sonucu kendi sonunu hazırlamış ve kan dökenlerin misliyle kanlarının dökülmesi Türkiye’nin meselesi olmaktan çıkmıştır.

Askerimizin Suriye’de ne işi var diyen çanak yalayıcı, yerli işbirlikçileri Hatay/Reyhanlı’da Şanlıurfa Ceylanınar’da, Suruç’da, masum sivil halkımıza haince yapılan saldırıları, Cizre’de Kaymakamımıza kalleşlerin kimlik sormasını ne çabuk unuttular? Diyarbakır Sur’daki tuzaklamaları, hendekleri savunmasız halkımızın can güvenliğini sağlamak için vatanın savunulma çizgisinin İdlibe çekilmesinin asıl sorumlusu da yıllardır pkk/pyd hamilliği yapan şerefsiz Esed’dir.

Kıymetli Kardeşlerim,

Bugün siyasi çekişmeleri bir kenara bırakarak bir olma, beraber olma, diri olma, kayıtsız şartsız ordumuzun, Devletimizin, Hükümetimizin yanında olma günüdür.

Aşılmaz son kale olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak bizlerde taviz ve teslimiyet yoktur, Türkiye’nin haklarının muhafazası için her türlü fedakarlığa hazır olmakla birlikte hükümete ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize sonuna kadar güvenmekteyiz, Şehitler hepimizindir, intikamları hepimizin namusudur.

Büyük Türk Milletinin başı sağolsun, vatan sağolsun, zalimlere ve hainlere lanet olsun.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021