SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bütçe İmkânlarımız Geçmiş Yıllara Göre daha iyi

Bütçe İmkânlarımız Geçmiş Yıllara Göre daha iyi

A - +

Aksaray Haberleri - 11.04.2015 - 14:36

Bütçe İmkânlarımız Geçmiş Yıllara Göre daha iyi

Vali yardımcıları ve kaymakamlar toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında Ortaköy İlçesinde gerçekleştirildi. Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantı sonunda açıklamada bulunan Vali Şeref Ataklı 2015 yılı bütçe imkânlarımız geçmiş yıllara göre daha iyi olduğunu yapılan planlama ile eksikliklerin büyük oranda giderileceğini söyledi.

Yapılan toplantıda 2015 yılı yatırım programında yer alan konuları ve son durumlarını değerlendirdiklerini ifade eden Vali Ataklı, özellikle İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince köylerde gerçekleştirilecek programları görüştüklerini ifade etti.

Vali Ataklı açıklamasını şöyle sürdürdü: ‘Bu yıl bütçe imkânlarımızın geçmiş yıllara göre daha iyi olduğunu görüyoruz. Yatırım bütçemiz bu anlamda daha önemli işler yapmamıza imkân tanıyor. Özellikle köy ziyaretlerimizde muhtarla ve vatandaşlarımızın talep ettiği parke taşı uygulamasını bu yıl çok geniş bir şekilde yapıyoruz. İhtiyacın önemli bir kısmını bu yıl karşılamış olacağız. İçme suyu ile ilgili eksiklikleri önemli oranda gideriyoruz. İlçeler ve merkeze bağlı köylerde içme suyu deposu yenileme, bakım- onarım çalışmalarını tümünü bu yıl gerçekleştirmiş olacağız.’ dedi.

Yol programında da özel idare kapsamında yapılacak çalışmalarda yol bakım onarım ve kumlama çalışmalarının devam edeceğini belirten Vali Ataklı, asfalt yol çalışmalarının da Mayıs ayı sonunda başlayacağını söyledi.

İhaleleri tamamlandı, süratle işlerin yapımına geçilecek

Yapılacak yatırımların önemli bir kısmının ihaleleri gerçekleştirildiğini kalan işlerin ihalelerinin de 15 günlük sürede tamamlanacağını söyleyen Vali Ataklı, ‘Süratle bu işlerin yapım aşamalarına başlanacak. Yaz döneminde de yol ile konuları, asfalt çalışmalarını tamamlayacağız. Böylece Özel idarenin yatırım programında olan işleri uygun bir zamanda sonuçlandırmış olacağız’ dedi.

Toplantıya Vali Yardımcıları Şahin Bayhan, Kubilay Ant, Tolga Polat, Ortaköy Kaymakamı Harun Başıbüyük, Güzelyurt Kaymakamı Mustafa Duruk, Ağaçören Kaymakamı Murat Aydın, Sarıyahşi Kaymakamı Veysel Çam ile İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021