SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bu mahallede hayat durdu

Bu mahallede hayat durdu

A - +

Aksaray Haberleri - 21.01.2016 - 14:28

Bu mahallede hayat durdu

20 Ocak 2016 günü Taşpazar mahallesinin bir kısmında elektrik kesintisi yaşandı. Elektrik kesintisi 24 saat olmasına rağmen hala elektrik verilmedi.
Mahalle sakinleri elektrik kesintisinin pes dedirttiğini beyan ettiler. Bugün sabah itibarıyla çok sayıdaki vatandaş haber merkezimizi arayarak veryansında bulundular. Haber merkezimişzi arayarak veryansında bulunan vatandaşlar şunları ifade ettiler; Dünden beri medaşı arıyoruz ama sadece arıza olduğunu beyan etmekteler. Herhangi bir zaman dilimi söylememektedirler. 24 saattır nasıl bir elektrik kesintisi nasıl bir arıza olmuşki yapılamıyor. Isınmada da sorun yaşayan vatandaşlar yetkililere seslenerek bu sorunun bir an önce çözülmesini istediler. Enerji ve tabi kaynaklar bakan yardımcısı Aksaray’lı eski milletvekilimiz Ali Rıza Alaboyun olmasına rağmen Aksaray’da bu tür sorunlar yaşamak hiç hoş olaylar değil. Dünden beridir evimizde soğuktan oturamıyoruz. Hangi yılda yaşıyoruz hala elektrik kesintileri ile uğraşıyoruz. Başta Aksaray Valisi olmak üzere, Ak Parti Aksaray İl Başkanı, ve diğer yetkililere sizler aracılığıyla seslenerek sorunumuza bir anönce çözüm bulmalarını ve elektrik açılmasını istiyoruz dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021