
BELÇİKA – BHA
Belçika’nın başkenti Brüksel’in en hareketli bölgelerinden biri olan Saint-Josse, hafta sonu düzenlenen Chaussée de Louvain Braderisi ile adeta bayram havası yaşadı. Dünyanın farklı kültürlerinden müziklerin yankılandığı etkinlik, renkli görüntülere sahne olurken binlerce ziyaretçiyi bir araya getirdi. Çok kültürlü yapısıyla dikkat çeken Saint-Josse’ta düzenlenen organizasyon boyunca vatandaşlar hem alışveriş yapma fırsatı buldu hem de farklı kültürlerin bir araya geldiği eşsiz atmosferin tadını çıkardı. Bölgedeki esnafların sunduğu cazip indirimler ve kampanyalar yoğun ilgi görürken, yerel ekonomiye de önemli katkı sağlandı.
Etkinlik kapsamında sahne alan müzik grupları ve gerçekleştirilen çeşitli aktiviteler, Brüksel’in çok kültürlü yapısını en güzel şekilde yansıttı. Vatandaşlar gün boyu süren programlarda keyifli anlar yaşarken, bölge esnafı da organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Programın başarısında emeği geçenlere teşekkür eden Gazeteci-Yazar İpek Yiğit, Türk toplumunun Brüksel’deki temsil gücünün her geçen gün arttığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Brüksel’de Türk toplumunu başarıyla temsil eden tüm değerli isimleri tebrik ediyorum. Başta Belediye Başkanı Emir Kır olmak üzere; Belediye Meclis Başkanı Hatice Özlücambaz, Brüksel Bölgesi Milletvekili Henan Oflu, Başkan Yardımcıları Nezahat Namlı ve Safa Akyol, Meclis Üyeleri Halil Dişli, İsmail Gökburun ve Şeydi Aktaş’a görevlerinde gösterdikleri gayret ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yaşadıkları şehre değer katan, Türk toplumunu en güzel şekilde temsil eden bu kıymetli isimler bizlere gurur vermektedir. Başarılarının daim olmasını diliyorum.” Yiğit ayrıca, Chaussée de Louvain Braderisi’nin gerçekleşmesinde önemli rol oynayan Ticaretten Sorumlu Encümen Üyesi Kadir Özkonakcı ile Esnaf ve Orta Ölçekli İşletmeler Hizmetleri Birimi’ne de teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin mahalle kültürünü güçlendirdiğini, esnafa destek olduğunu ve toplumlar arasında kaynaşmayı artırdığını ifade etti.




Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
20 Haziran 2026 Çaykara Caddesi Karıştı: Kavga Polis Müdahalesiyle Son Buldu
20 Haziran 2026 Can kaybı 73 bini aştı: Gazze’de kriz derinleşiyor
20 Haziran 2026 Elazığ’da ücretsiz GSB Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 Ticaret Bakanlığı mayıs verilerini açıkladı: 422 firmaya izin belgesi
0:00 Isparta’da tur otobüsü devrildi: 4 ölü, 15 yaralı
0:00 Kars’ta “Çalışma Hayatı Buluşmaları”: İş dünyası ve bakanlık bir araya geldi
0:00 Ankara’da korsan otoparkçılara operasyon: 30 gözaltı
0:00 Üniversite adayları için kritik gün: AYT ve YDT oturumları bugün
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
