SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Borç Yapılandırmada Son Gün 31 EKİM 2016

Borç Yapılandırmada Son Gün 31 EKİM 2016

A - +

Aksaray Haberleri - 25.10.2016 - 15:48

Borç Yapılandırmada Son Gün 31 EKİM 2016

Esnaf ve Sanatkârların kamuya olan borçlarını yapılandıracak kanun 31 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkan vekili Dede Özkaraca, esnaflara çağrıda bulunarak yapılandırma kanunundan Esnafların mutlaka faydalanmasını gerektiğini vurguladı.
Esnaf ve Sanatkarlarımızın kamuya olan borçları yeniden yapılandıran 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin Kanun 19/08/2016 tarihli ve 29806 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir Kanun, oda üyelerine birikmiş aidat borçlarını faizsiz ödeme imkanı sunduğunu belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren kanunla kamuya borçlu olan esnaflarımız borçlarını ödeme imkânı sağlanmıştır. Yeni kanunla, birikmiş oda aidat borçlarını, Maliye Bakanlığı’na olan vergi borçlarını, Sosyal Güvenlik Kurumuna olan BAĞKUR borçlarını ve Belediyelere olan borçlarını taksitle ödeme imkânı sunuyor. Kanundan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız 31 Ekim 2016 tarihine kadar Esnaf ve Sanatkârlar Esnaf Odasına ve ilgili kurumlara başvurarak bu fırsattan faydalanmaları menfaatlerine olacaktır dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021