SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bizler siz vatandaşlarımızla el ele yürüyelim ki sesimiz gür çıksın

Bizler siz vatandaşlarımızla el ele yürüyelim ki sesimiz gür çıksın

A - +

Aksaray Haberleri - 26.04.2015 - 9:54

Bizler siz vatandaşlarımızla  el ele yürüyelim ki sesimiz gür çıksın

Aksaray AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük Aksaray Esnaflarını ziyarete devam ediyor. Her bir esnafın fikir ve düşüncelerini öğrenmek üzere karış karış her bir caddeyi dolaşan Hüseyin Hüyük esnaflarla gönül birliği yapmak bizim işimiz, dedi.

“Küçüğünden büyüğüne bütün esnaflar Aksaray’ımız için önemlidir. Ekonomimizin gelişmesi siz esnafların ellerine, ticaretinin becerisine bağlıdır. Rabbim sizlerin kazancına bereket katsın, helalinden kazandığınız her bir kuruş sizi refaha ve huzura ulaştırsın. Bizler sizin desteğini duasını istiyoruz. Sizlerde sorunlarınızı bildirin ki çözüm yollarına gidelim. Yol birlikte yürümekle tüketilir, yalnız yürümek bencil insanların işidir. Biz el ele yürüyelim ki sesimiz gür çıksın. Biriz ve Aksaray için Türkiye için güzel işler yapmak adına Ak Gönüllerle adım adım yürümeye ayaklarımızdaki tükenmeyen iman gücünü göstermeye hazırız, hak ile bir olmanın ancak halk ile bir olmanın onların rızalarını almaktan geçeceğini ifade etti.”, dedi.

Esnaf ziyareti akabinde milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yunus Emre Mahallesi mahalle temsilciliği bürosu açılışına katıldı.

Halkın yoğun ilgisi ile açılan mahalle temsilciliği Mahalle sakinleri ile dolup taşan boru açılışında halka hitap eden Hüseyin Hüyük “temsilciliğimiz hayırlı olsun burada siz mahallelerimize daha yakın olacağız. Aksaray Milletvekili Adayları olarak Aksaray halkından sizlerden geçmişte vermiş olduğunuz desteği bugün de istiyoruz sizlerin oyları Aksaray’ı güzel yerlere taşıyacaktır. Sizler varsanız bizler tamam oluruz, biriniz bile eksikseniz bizler yarım kalırız.” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021