
AK Parti Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, 24 Haziran seçimleri kapsamında dur durak bilmeden vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Gece gündüz, genç yaşlı demeden 7’den 70’e tüm vatandaşlara ulaşmak için çalışmalarını sürdüren AK Parti’nin Genç Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, bugünde Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluşan Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, vatandaşlara 24 Haziran seçiminin önemini anlatıyor.
Türkiye’nin tarihinde ilk kez başkanlık sistemi kapsamında seçime gittiğini belirten Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, “Seçimde Cumhurbaşkanlığı çok önemli elbette. Aynı zamanda mecliste önemli. Çünkü Cumhurbaşkanımızın mecliste de elinin güçlü olması lazım. Bunun içinde siz aziz milletimizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.
24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi ve AK Parti iktidarının çalışmaları kapsamında bilgiler veren AK Parti Milletvekili Muhammed Aktaş, “2002 yılını ve geçmişini, bu dönemde neler yapıldığını, neler yapılamadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. 16 yıllık süreç içerisinde adalette, emniyette, sağlıkta, tarım ve hayvancılıkta ve üretim sektöründe neler yapıldığını çok iyi biliyorsunuz. Bunların hepsi AK Parti iktidarıyla gerçekleşti. Çünkü biz ülkemizi, çünkü biz işimizi, çünkü biz milletimizi seviyoruz. Milletimiz için çalışıyor, ülkemiz için üretmeye çalışıyoruz. 12 seçimin ardından bugün 13’üncü seçime hazırlanıyoruz. İktidarlarımız döneminde bu seçim çok önemli bir seçim. Çünkü ilk kez hükümet sistemi değişikliğiyle birlikte bir seçim gerçekleştiriyoruz. AK Parti iktidarı ile hızla gelişen, büyüyen ve söz sahibi olan Türkiye’miz daha da büyüyecek, daha da gelişecek, daha da güçlenecek. Bunu da sizlerde biliyorsunuz ki sadece AK Parti yapar. Allah izin verirse 25 Haziran sabahı daha güçlü, ekonomisiyle dünyada söz sahibi, daha büyük bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.
Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş’ı sevgi, samimiyet ve güler yüzle karşılayan vatandaşlar ise her şeyin farkında olduklarını belirterek, “Yaparsa AK Parti Yapar, Yaparsa Muhammed Aktaş Yapar” diyerek destek sözü verdi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
27 Haziran 2026 Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı
27 Haziran 2026 Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda
27 Haziran 2026 Çorum’da 83 bin 402 öğrenci karne sevinci yaşadı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar
0:00 Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor
0:00 Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
0:00 DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı
0:00 Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
