SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediyenin Hizmetlerine Zarar Verip, Yakıp Yıkıyorlar

Belediyenin Hizmetlerine Zarar Verip, Yakıp Yıkıyorlar

A - +

Aksaray Haberleri - 05.12.2017 - 14:12

Belediyenin Hizmetlerine Zarar Verip, Yakıp Yıkıyorlar

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın “Geleceğimizin teminatı” dediği çocuklar için yaptırdığı oyun parklarına yapılan saldırıların acısı yüreklerde hissedilirken bu kez başka bir belediye hizmetine kimliği belirsiz 3 kişi tarafından saldırı düzenlendi.

Belediye tarafından yaptırılan ve önümüzdeki günlerde açılması beklenen Cemâleddîn-i Aksarâyî Bilgi Evi’ne saldırı düzenlendi.

Akşam saatlerinde gerçekleştirilen saldırıda, kimliği belirsiz 3 kişi Bilgi Evinin camlarını kırarak içeri girmiş ve içerde bulunan bütün kitapları döküp saçarak talan etmiş.

Olaya el koyan emniyet yetkilileri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak, saldırıyı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak ve adalete teslim etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi yetkilileri, Kamu malına zarar vermenin insanlık dışı bir davranış olduğunu çocuk parklarından sonra yine bir kamu malı olan Bilgi Evine yapılan saldırının da son derece çirkin ve üzücü bir davranış olduğunu bunu yapanların en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmesini istediler.

Belediye yetkililer, halk için yapılan hizmetlerin yine halk tarafından korunması gerektiğini belirterek “ Vatandaşlarımız yapılan tüm hizmetlere sahip çıkmalı ve korumalıdır. Kamu malına zarar verenleri gördüklerinde mutlaka uyarmalı ve aynı zamanda polise haber vermeli. Çünkü devletin malı herkesin ortak malıdır ve mutlaka korunmalıdır” ifadelerini kullandılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021