SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Medya » Bayramlar Birliğe Vesile Olan İlahi Armağanlardır

Bayramlar Birliğe Vesile Olan İlahi Armağanlardır

A - +

Medya - 29.04.2022 - 16:40

Bayramlar Birliğe Vesile Olan İlahi Armağanlardır

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı, Türkiye İnternet Medya Birliği Kurucu üye ve Aksaray Temsilcisi Yaşar Sarıkaya, Ramazan Bayramının hoşgörü, nezaket, kaynaşma ve güzellikleri paylaşma anlamlarıyla hem zihnî hem de kalbî bakımdan çok özel bir dönem olduğunu söyledi.

Ramazan Ayının yenileyici ikliminin ardından bayrama sağlık ve sıhhat içinde erişmenin büyük bir mutluluk olduğunu belirten Başkan Sarıkaya, “Sahurlar, iftarlar, mukabeleler, ibadetler, Kur’an buluşmaları, kardeşlik ve hayır sofraları… Mübarek Ramazan Ayı bütün güzellikleri ile kalplerimizi onardı, gönüllerimizi açtı, gözlerimize aydınlık oldu. Tüm bu güzelliklerin ardından hoşgörü, nezaket, kaynaşma ve paylaşma adına bizlere sunulan ilahi bir armağan mukabilindeki bayrama eriştik. Büyük bir mutluluk içindeyiz ve bizleri bugünlere eriştiren Rabbimize şükürler ediyoruz” dedi. Son birkaç yıldır salgın nedeniyle bayramların kısıtlamalarla kutlandığını, bu bayram ise muhabbet ve sevgi ikliminin kısıtlamalar olmadan yaşanacağını kaydeden başkan Sarıkaya, “Bayramlar bir aradayken güzel. Salgın nedeniyle son birkaç yıldır bayramları buruk kutluyorduk. Bu bayram ise kısıtlamalar olmadan sevdiklerimizle kavuşabileceğiz. Bayramlar birlik olma şuuru, kardeşini gözetme kadirşinaslığı, inanç ve medeniyet dünyasına ait değerleri yaşatma gayesi, affetme ve hoş görme nezaketinin pekiştiği günlerdir. Böylesi kıymetli zaman dilimlerini ruhuna uygun bir biçimde geçirmek hepimizin ortak duasıdır” dedi.

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı, Türkiye İnternet Medya Birliği Kurucu üye ve Aksaray Temsilcisi Yaşar Sarıkaya, mesajını şu şekilde tamamladı: “Yüce Rabbimizden bayramın tüm sıkıntıların çözümüne vesile olmasını diliyor, Medya sektörümüzün kıymetli aileleri başta olmak üzere, aziz şehrimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021