SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, Üniversiteli Öğrencilerle Buluştu

Başkan Yazgı, Üniversiteli Öğrencilerle Buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 17.04.2015 - 14:08

Başkan Yazgı, Üniversiteli Öğrencilerle Buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Üniversitesinde değişik branşlarda akademik eğitimlerini sürdüren öğrencilerle, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda bir araya geldi. Üniversiteli gençlere yakın ilgi gösteren Başkan Yazgı, belediye faaliyetlerini ve hizmetlerini sunum eşliğinde öğrencilere anlattı.

Aksaray Belediyesi, üniversite öğrencilerinin de sesine kulak veriyor. Öğrencilerin eğitim hayatlarını daha rahat bir şekilde sürdürebilmeleri için gereken desteği veren Aksaray Belediyesi, onların şikâyet ve önerilerini de dikkat alıyor. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bu amaçla kredi yurtlar kurumu Öğrencileri ile bir araya geldi.

Katılımın oldukça fazla olduğu buluşmada konuşma yapan Başkan Yazgı, “Biz Aksaray Belediyesi olarak öğrencilerimize çok önem veriyoruz. Öğrenciler bizim için hem misafir hem ev sahibi. Bundan da önemlisi sizin huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitim hayatını devam ettirebilmenizdir ve bunun için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin görüşleri bizim için çok önemli. Her konuda sizden öneriler ve şikâyetler bekliyoruz. Bu kent hepimizin arkadaşlar. Sizlerden istediğimiz yaşadığınız kentin sorunlarını bilmeniz, bizimle paylaşmanız. Hep Birlikte çözümler üreteceğiz” dedi.

Öğrencilerin birçoğu il dışından Aksaray’a geldiğini söyleyerek, yabancı gözüyle Aksaray’ın tarifini yaptı. Şikâyetlerin çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulduğunu belirten öğrenciler, “Yolda çukur görüyoruz hemen telefon açarak beyaz masaya bildiriyoruz. Ertesi gün o çukurun kaybolduğunu görüyoruz. Bu kadar hızlı çözüm ürettiğiniz için size çok teşekkür ediyoruz. ‘Söz Vergimiz Gibi’ sloganı tam size göre ” dediler.

Başkan Haluk Şahin Yazgı’nın öğrencilere samimi bir şekilde konuşması birçok öğrencinin tarafından olumlu karşılanırken Başkan Yazgı, öğrencilere bir de müjde verdi. Gençlik Merkezi projesinin hazır olduğunu, çalışmalarının çok kısa bir süre içerisinde başlayacağını ve gençlik merkezin de öğrencilerin sosyal aktivite alanlarının olacağını söyledi.

Çiğ köfte ikramının yapıldığı görüşme sonunda öğrenciler Başkan Yazgı ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021