SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı Öğretmenini Ziyaret Ederek Gününü Kutladı

Başkan Yazgı Öğretmenini Ziyaret Ederek Gününü Kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 24.11.2017 - 15:00

Başkan Yazgı Öğretmenini Ziyaret Ederek Gününü Kutladı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her yıl olduğu gibi bu yılda ilkokul öğretmeni Birsen Acar’ı evinde ziyaret ederek çiçek verip, elini öptü ve öğretmenler gününü kutladı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kendisini yetiştiren ilkokul öğretmeni Birsen Acar’ı evinde ziyaret etti.

Birsen öğretmen, yıllar önce emek verip yetiştirdiği öğrencisi Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ederek, duygularını şu şekilde dile getirdi:

“ Haluk ile gurur duyuyorum. Buğday ekersin bir yılda ürününü alırsın, ağaç dikersin 10 yılda, ama insan yetiştirmek çok farklı Çok şükür. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz; daha yüksek yerlerde olmalarını istiyoruz. Şu anda o kadar heyecanlandım ki, Yetiştirdiğimiz öğrencilerin böyle önemli mevkilere gelmesi bir öğretmen için gurur vericidir. Öğretmenlik mesleğinin herhalde en güzel tarafı olsa gerek. Öğretmenler günü dolayısıyla bizi ziyaret gelen öğrencim Haluk’a Çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum. Allah Haluk’un yolunu da, bahtını da açık etsin.” Dedi.

Hatıraların anlatıldığı buluşmada anılar bir kez daha tazelendi. Eğitim ve öğretim hayatını Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda geçiren Başkan Yazgı, o yıllarda ilkokulda atılan sağlam temeller üzerine öğrenim hayatını devam ettirdiğine vurgu yaparak, ilkokul öğretmeni Birsen Acar’a çok şey borçlu olduğunu söyledi.

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirten Başkan Yazgı, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle İlkokul öğretmenim olan kıymetli insan Birsen Acar öğretmenimizi evinde ziyaret ettim Yine kendisi gibi öğretmen eşi, değerli büyüğümüz Nevzat Hocamızın da öğretmenler gününü kutluyorum. Öğretmenimize beni yetiştirdiği için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Burada ilkokul öğretmenimizin emeği ve hakkı çok büyük. Öğretmenimizden hakkını helal etmesini istiyorum.” Dedi.

Başkan Yazgı, konuşmasının devamında ilkokul öğretmenlerinin hiçbir zaman unutulmadığını belirterek “Sizlerin bizlere verdiği emek ve değer çok önemli. Ben bu açıdan sizlerin şahsında bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021