SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, Koltuğunu Öğrencilere Bıraktı

Başkan Yazgı, Koltuğunu Öğrencilere Bıraktı

A - +

Aksaray Haberleri - 20.04.2018 - 16:26

Başkan Yazgı, Koltuğunu Öğrencilere Bıraktı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Sezai Karakoç Ortaokulu öğrencilerine bıraktı. Yeni başkan okullara bank ve yeni projeler için talimat verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sezai Karakoç Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali Arslan, Matematik Öğretmeni Yılmaz Altundiş ve ile 4 öğrenciyi makamında ağırlayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, koltuğunu Yaren Koç isimli öğrenciye bıraktı. Yeni Başkan Yaren Koç, öğrencilere ne istediklerini sordu. Şehri de görmek istedikleri hizmetleri sordu.

Okullarda öğrencilerin bank istediğine karşılıksız bırakmayan yeni başkan, okullara bank sevk edilmesi talimatı verdi. Aksaray’da ilk kez düzenlenen Çocuk Festivali ile 2.’si düzenlenecek olan Kitap Fuarına davet herkesi davet etti.

Başkan Yazgı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kendisini ziyarete gelen Beren Kurt isimli öğrenciye de koltuğunu bıraktı. Yeni Başkan, Aksaray’a hayvanat bahçesi yapılmasını ve çocuk oyun parklarına daha fazla oyuncak konulmasını istedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise öğrenci başkanları tek tek dinledi. Öğrencilere hedef ve ideallerini soran Başkan, bunun için çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Tüm çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Yazgı, kendisini ziyarete gelen öğrencilere hediyeler verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021