SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, Gaziler Derneğini Ziyaret Etti

Başkan Yazgı, Gaziler Derneğini Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 31.08.2016 - 14:15

Başkan Yazgı, Gaziler Derneğini Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Gaziler Derneğini ziyaret ederek Kore, Kıbrıs ve Terör malulü gazilerle bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Yazgı, “Gazilerimiz gurur tablomuzdur. Onların fedakârlığı sayesinde bugün burada olduğumuzu çok iyi biliyoruz” dedi.

Aksaraylı Kore, Kıbrıs ve Terör Malulü Gazileri, derneklerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı, Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ karşıladı. Gazileri tanıtına Mustafa Dağ, Aksaray Belediyesinin desteği sayesinde bu güne kadar birçok organizasyon ve gezi programları düzenlendiğini hatırlattı. Desteklerinden dolayı Başkan Yazgı’ya teşekkür etti. Mustafa Dağ, Gazilerin; 15 Temmuz Darbe girişiminin seyrini değiştiren ve kahramanlığı ile destanlaşan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etmek istediklerini beyan etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise “Devletimizin ve milletimizin bekası, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için, canlarını ortaya koyan ve bu uğurda şehit düşenlere Allah’tan Rahmet ve gazi kalanlara şükran sunuyorum. Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi dua ile anıyorum.

Bizler belediye olarak Gazilerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çünkü 15 Temmuz hain girişimi engellemek için milletimiz göğsünü siper etmiş. Bu uğurda milletimiz sokağa dökülerek bazılarımız şehadet şerbetini içmiş ve bazılarımızda gazi olmuşlardır. O yüzden gazilerimiz gurur tablomuzdur. Sizler için ne yapsak azdır” açıklamasında bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021