SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Yazgı, Çalışmaları Yerinde İnceledi

A - +

Aksaray Haberleri - 08.06.2015 - 16:36

Başkan Yazgı, Çalışmaları  Yerinde İnceledi

Başkan Yazgı, Modern kapalı Salıpazarı inşaatı, Kadın Aktivite Merkezi İnşaatı ve Belediye arsaları Organize Sanayi yolu üzerindeki köprü genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Yazgı, sabahın erken saatlerinde modern kapalı Salıpazarı inşaatı, Kadın Aktivite Merkezi ve Belediye arsaları Organize Sanayi yolu üzerindeki köprü genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Başkan Yazgı, ilk olarak kısa süre önce temeli atılan modern kapalı Salıpazarı inşaat sahasında inceleme yaptı. Başkan Yazgı, Salıpazarı’ndaki çalışmaların çok daha hızlı şekilde yapılması konusunda yetkililere talimat verdi ve her gün bizzat kendisinin denetleyeceğini kaydetti.

Daha sonra İlgili birim müdürleri ile birlikte Kadın Aktivite Merkezi inşaat sahasına geçen Başkan Yazgı, burada da proje üzerinde incelemeler yaparken, çalışmaların geldiği son nokta hakkında bilgiler aldı.

Başkan Yazgı, belediye çalışmalarını denetleme kapsamında Belediye arsalarındaki Organize Sanayi yolu üzerindeki köprü genişletme çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi alarak bu konuda da gereken çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması istedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021