SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Başkan Yaşar Sarıkaya; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

Başkan Yaşar Sarıkaya; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

A - +

Ana Manşet - 18.05.2023 - 21:19

Başkan Yaşar Sarıkaya; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, 19 Mayıs’ın milletin tam bağımsızlığa ulaşma yolunda verdiği onurlu mücadelenin adı olduğunu söyledi.

 

Sarıkaya, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” münasebetiyle yazılı bir basın açıklaması yaptı. Ülke topraklarının tekrar kazanılması ve bağımsızlığa kavuşma arzusuyla başlayan ve imanla beslenen vatan mücadelesinin üzerinden 104 yıl geçtiğini hatırlan Başkan Sarıkaya, “Türk milletine vurulmak istenen esaret zinciri büyük bir inanç ve cesaret ile parçalanmıştır. Umutsuzluğu ve esareti kabul etmeyen milletimiz, inanç dolu yüreğiyle kurtuluşa erişmek için kutlu bir mücadele vermiş ve bu mücadele sayesinde aydınlık yarınlara ulaşılmıştır” dedi. Tarihin her döneminde Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde zorlukları aştığını vurgulayan Başkan Sarıkaya, “Kısıtlı imkânlarla kazanılan büyük zaferler ancak bilgi, zekâ ve inanç ışığında elde edilebilir. Tüm kazanımlar yarınlarımızın ışığı olan gençlerimizin çalışmalarıyla daha da yükselecektir. Ülkemiz, teknolojiden sanayiye, kültür-sanattan eğitime, bilişimden güvenliğe kadar geniş bir alanda, muasır medeniyetlerden birisi olma yolunda kararlılıkla ilerlemektedir. Biz, gençlerimize güveniyoruz ve her daim onların yanındayız. Tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tarih sahnesinde eşine az rastlanır büyük kahramanlığın tüm mimarlarını saygı, sevgi, şükran ve dua ile yâd ediyoruz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021