SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Başkan Sarıkaya’nın Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Sarıkaya’nın Kadir Gecesi Mesajı

A - +

Ana Manşet - 26.04.2022 - 16:07

Başkan Sarıkaya’nın Kadir Gecesi Mesajı

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen ve Kur’an-ı Kerim’in indirildiği Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tüm İslam âleminin Kadir gecesini kutlayan Başkan Sarıkaya mesajının devamında şu ifadeleri kullandı; “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’in son günlerindeyiz. Ayet ve hadislerde, bin aydan daha hayırlı olarak ifade edilen Kadir Gecesi’ni idrak edeceğiz. Yüce kitabımız, Kur’an-ı Kerim’in indirildiği kutlu geceye ulaşmanın manevi huzuru içerisindeyiz.

Manevi duyguların azami derece yaşandığı bu mübarek geceyi ve günleri hoşgörü ve uhuvvet içerisinde idrak etmeliyiz. Bu geceler bizlerin millet olarak birlik ve beraberliğini pekiştirmektedir. Rahmetin ve mağfiretin tüm Müslümanlara müjdelendiği bu geceyi hakkıyla ifa etmeyi Rabbim bize nasip etsin.

Başta Aksaraylı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum. Bu gecenin ülkemize, tüm İslam âlemine ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluklar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021