SON DAKİKA
Ana Sayfa » Bayram Tebrikleri » Başkan Dinçer’in Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Dinçer’in Ramazan Bayramı Mesajı

A - +

Bayram Tebrikleri - 29.04.2022 - 8:34

Başkan Dinçer’in Ramazan Bayramı Mesajı

BAŞKAN DİNÇER, “SEVİNÇLER, MUTLULUKLAR PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında bayram coşkusunun paylaşarak arttığını ifade eden Başkan Dinçer, bayramların dostluk, kardeşlik bağlarının güçlendirdiğine dikkat çekti.

Belediye Başkanı Dinçer, kutlama mesajında; “Millet olarak hep birlikte güzel bir Ramazan’ı daha dolu dolu yaşadık. Birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’da; bütün küslüklerin ortadan kaldırıldığı, kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, yüreklerin bütünleşerek tazelendiği mübarek müstesna bir bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Bu Ramazan Bayramı’nda da anne ve babamız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı ziyaret ederek bu mutluluğu paylaşacağız. Herkese sevdikleriyle birlikte bu güzel günlerin hazzını yaşayarak sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aksaraylı hemşerilerim ve tüm İslâm âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım.” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021