SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Başkan Dinçer Yerli Aracımız TOGG’u, Gençlerle Test Etti

Başkan Dinçer Yerli Aracımız TOGG’u, Gençlerle Test Etti

A - +

Ana Manşet - 19.05.2023 - 20:47

Başkan Dinçer Yerli Aracımız TOGG’u, Gençlerle Test Etti

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yerli ve milli otomobilimiz TOGG ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlerle şehir turu yaptı.

Başkan Dinçer daha önceden sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak bazı gençlerle yerli otomobilimiz TOGG ile şehir turu yapacağını söylemişti.

Bilim Merkezinde gençlerle bir araya gelen Başkan Dinçer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’nin güçlü bir devlet haline geldiğini belirterek şu görüşlere yer verdi;

“19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlerimizi yerli ve milli otomobilimiz TOGG ile buluşturarak unutulmaz bir bayram hatırası yaşatmak istedik ve onlarla bir şehir turu yaptık. Güzel ve unutulmaz bir bayram hatırasına imza attığımıza inanıyorum. Artık Aksaray’ımızın da bir TOGG’ u var diğer gençlerimiz de üzülmesinler milli gururumuz TOGG 68 BLD 068 plakasıyla her zaman Aksaray’da olacak. Türkiye Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde artık kendi silahını uçağını arabasını yapan güçlü bir ülke. İnşallah Cumhurbaşkanımızın 2023 vizyonuyla Ülkemiz çok daha güçlü ve etkili bir konuma gelecektir. ” ifadelerine yer verdi.

Güzergah üzerinde vatandaşların ilgisiyle karşılaşan ve fotoğraf çektiren Başkan Dinçer, Togg’un Aksaray’a çok yakıştığını belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021