
KARS-BHA
Bakan Uraloğlu, yapımı hız kesmeden devam eden Kars-Ardahan Yolu üzerindeki bitümlü sıcak karışım (BSK) kaplama çalışmalarını sahada denetleyerek yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi aldı.
Program kapsamında Karayolları Bölge Müdürü Hakan Yenilmez ve teknik heyetle bir araya gelen Bakan Uraloğlu, Kars-Ardahan Yolu’ndaki mevcut durum ve ilerleme süreçlerine dair kapsamlı bir brifing aldı. Yolun sürüş konforunu artıracak ve kış şartlarında dahi kesintisiz, güvenli bir ulaşım ağı sağlayacak olan bitümlü sıcak karışım (BSK) kaplama çalışmalarının son aşamalarını titizlikle inceleyen Uraloğlu, projenin bölge ticareti ve turizmi için taşıdığı stratejik öneme dikkat çekti.
Bakan Uraloğlu, incelemelerine Çamlıkçatak-Çıldır Yolu üzerindeki şantiye alanıyla devam etti. Sahada ter döken işçiler, mühendisler ve yüklenici firma yetkilileriyle tek tek selamlaşarak sohbet eden Uraloğlu, zorlu arazi ve hava koşullarına rağmen özveriyle çalışan ekiplere teşekkür etti. Sosyal medya hesaplarından da paylaştığı vizyonu sahada yineleyen Bakan Uraloğlu şu ifadeleri kullandı:
“Her türlü hava ve arazi şartında, yollarımızı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için emek veren ekiplerimizin gayretini takdirle takip ediyor, alın teriyle inşa ettiğimiz her eserimizle Türkiye’yi daha güçlü yarınlara hazırlıyoruz.”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Kars ve çevresindeki yoğun saha programlarına, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın da eşlik etti. Bölgedeki ulaştırma yatırımlarının yakından takipçisi olduklarını belirten Çalkın, projenin serhat şehri Kars ve komşu iller için büyük bir ekonomik değer üreteceğini vurgulayarak yapılan yatırımlardan dolayı Bakanlığa ve emeği geçen tüm çalışanlara şükranlarını sundu.
Kars-Ardahan ve Çamlıkçatak-Çıldır güzergahlarındaki yol yapım ve BSK kaplama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki uluslararası lojistik koridorların kara yolu bağlantıları çok daha modern ve yüksek standartlı bir yapıya kavuşmuş olacak.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
29 Haziran 2026 Antalya’da Orman yangını alarmı
29 Haziran 2026 Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
29 Haziran 2026 Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
