SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Bakan Karaismailoğlu makam aracını kendisi kullandı

Bakan Karaismailoğlu makam aracını kendisi kullandı

A - +

Ana Manşet - 25.08.2022 - 9:35

Bakan Karaismailoğlu makam aracını kendisi kullandı
Bu yıl 7.’si düzenlenen model uydu yarışmaları için Aksaray’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu makam aracını kendisi kullandı. Yarışmaya katılan takımları ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu model uyduların fırlatma butonuna bastı.
Yarışmacılara başarı dileklerini ileten Bakan Karaismailoğlu alandan ayrılmak üzere hareket ettiğine koruma ve şoförüne aracı kendisinin kullanacağını ifade ederek; Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’yu yanına davet etti.

Bakan Karaismailoğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Aksaray-Yeşilova yolunda makam aracını kendisi kullanırken Vali Hamza Aydoğdu’dan Aksaray’da yürütülen yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı. Aksaray’ın potansiyeli olan bir il olarak konumunun çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Hamza Aydoğdu; sanayi alanında çok önemli yatırımların yapıldığını kaydederek şehre sunulan hizmetlerden dolayı tüm Aksaraylılar adına Bakan Karaismailoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021