SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bahaneler Üreten Siyasetçi İstemiyoruz

Bahaneler Üreten Siyasetçi İstemiyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 04.05.2015 - 14:16

Bahaneler Üreten Siyasetçi İstemiyoruz

MHP Aksaray Milletvekili A. Turan YALDIR memleket sevdası olarak nitelenen gezilerine devam ediyor. Gittiği her yere defalarca giden ve her kapıyı çalmaya gayret gösteren YALDIR esnafın, çiftçinin, hayvancılıkla uğraşan vatandaşın, öksüzün, yetimin, kadının, erkeğin, çocuğun sorunlarını dinlemeye ve çözüm projeleriyle yüzlerinde tatlı bir tebessüm olmaya devam ediyor. Halkın adayı olan Turan YALDIR halkın gönlünde taht kurmuş durumda.
Hafta sonu da Eskil Bölgesinde bulunan Sokarıklı, Bilezikli, Çukuryurt, Çulfa, Bozcamahmut, Kaputaş, Koçlar, Tosun, Akgöl yaylalarımızı ziyaret etti. Buralarda halkla hasbihal eden YALDIR, beklentiler ve yapılacaklar üzerine derinlemesine sohbetler etti.
Vatandaşın seçilmişlerden ne denli yıldığını ve güvenlerinin kırıldığını dinleyen Turan YALDIR’ a halk ‘’ bizi bu bozuk düzenden kurtarsanız kurtarsanız siz kurtarırsınız, eğer verdiğimiz oylar sandıktan sağlıklı olarak çıkar ise 8 Haziran sabahı güne MHP İktidarı ile uyanacağız, bizim isteğimiz budur. Biz artık verdikleri sözlerin arkasında durmayan sürekli bahaneler üreten ve sadece seçim zamanı bizi adam yerine koyan siyasiler istemiyoruz ‘’ şeklinde konuştu.
Turan YALDIR ise ‘’ güzel günler göreceğiz hep birlikte, yeter ki siz bizimle yürüyün, desteklerinizi ve dualarınızı bizden esirgemeyin… Hep birlik sorunlarınıza arkalarını dönenlere tokat gibi bir cevap verelim ‘’ dedi. Ayrıca YALDIR kendisini her gitmesinde sıcak karşılamaları ile mutlu eden bölge halkına teşekkürlerini iletti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021