SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ATSO Başkanı Göktaş; Unutmadık, Unutturmayacağız

ATSO Başkanı Göktaş; Unutmadık, Unutturmayacağız

A - +

Aksaray Haberleri - 13.07.2019 - 12:00

ATSO Başkanı Göktaş; Unutmadık, Unutturmayacağız

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, 15 Temmuz ihanetinin 3.yılında yazılı basın açıklaması yaptı.

ATSO Başkanı Göktaş’ın imzasını taşıyan açıklama da “Ülkemizin tarihi boyunca gördüğü en büyük ihanet girişimi olan 15 Temmuz’un 3. Yılına girmiş bulunuyoruz. 2016 Yılının temmuz ayında dünya tarihinde ender görülen ihanet girişiminde bu milletin ekmeğini yemiş insanlar kendi milletinin üzerine tankları sürmüş, bombalar yağdırmış ve kurşunlar sıkmıştır. Türkiye’nin hainlere karşı verdiği 15 Temmuz mücadelesinde kahraman 251 kişi insanımız şehit olmuş, 2196 kahraman vatandaşımız ise yaralanmıştır. Büyük Türk Milleti yapılan bu darbe girişimi karşısındaki kararlı direnişiyle dış aktörlerin oyununu bozarken İslam dünyası için de bir umut ışığı olduğunu göstermiştir. Aziz milletimiz gurur duyulan tarihinden gelen sağduyusu ve feraseti ile, o gece bu büyük ihaneti püskürtmeyi başarmıştır. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un da söylemiş olduğu gibi, ‘Arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın, siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın’ şuuruyla milletimiz hareket etmiş, tankların, kurşunların, ağır silahların, tüfeklerin, bombaların ve gözü dönmüş canilerin karşısında göğüslerini siper etmekten bir an bile tereddüt etmemiştir.

Hep birlikte kenetlenerek vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkan milletimizle ne kadar gurur duysak azdır. Hiç kuşku yok ki şanlı tarihimize yakışır bir mücadele veren milletimizin, 15 Temmuz direnişi de tarihe altın harflerle yazılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimiz ile 15 Temmuz gecesi şehit düşen kahraman vatandaşlarımıza, güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere aziz milletimize başsağlığı, gazilerimize Aksaray İş Dünyası olarak hayırlı ömürler dilerim” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021