SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » ASÜ Psikologları Öğrencilerin Yanında

ASÜ Psikologları Öğrencilerin Yanında

A - +

Ana Manşet - 14.12.2023 - 11:58

ASÜ Psikologları Öğrencilerin Yanında

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mediko-Sosyal Birimi psikologları, kısa süre önce meydana gelen elim trafik kazasının travmatik etkilerinin atlatılmasına yardımcı olmak için Aksaray Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencileri ziyaret etti ve danışmanlık hizmetlerine ilişkin bilgiler verdi.

3 Aralık 2023 akşamı meydana gelen trafik kazasında ASÜ öğrencisi Mine Nur Uysal hayatını kaybetti ve yaşananlar, yurtta kalan öğrenciler başta olmak üzere, öğrencilerin bütününü duygusal olarak etkiledi. Olayın ardından ASÜ psikologları ilgili öğrenci yurdunu ziyaret ederek Mediko-Sosyal Biriminde yürütülen danışmanlık hizmetlerini anlattı ve diledikleri her an öğrencilerin yanında olduklarını belirtti. Psikolog Burak Çağlar Karakavak, psikolojik danışma ve rehberlik hizmetlerini tüm kurallara uygun biçimde verdiklerini söyledi. Yaşanan elim trafik kazasına dair başvuruların dışında, zaman yönetimi, sınav kaygısı, iletişim becerisi, duygu ve davranış yönetimi, çalışma motivasyonu gibi alanlarda da danışmanlık verdiklerini dile getiren Karakavak, “Biz, öğrencilerimizin her an yanındayız. Tüm süreçlerde onlara destek olmaya hazırız” dedi. Yurt ziyaretinde ASÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gül, Psikiyatri Uzmanı Gülsüm Çakır, Psikologlar Burak Çağlar Karakavak ve Buket Vazgeçer yer aldı.

ASÜ Mediko-Sosyal Biriminde ilk yardım, pansuman ve enjeksiyon gibi sağlık hizmetleri de sunuluyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021