SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » ASÜ, ORAKAF’23’e 300 Kişilik Bir Ekiple Katıldı

ASÜ, ORAKAF’23’e 300 Kişilik Bir Ekiple Katıldı

A - +

Ana Manşet - 27.12.2023 - 8:49

ASÜ, ORAKAF’23’e 300 Kişilik Bir Ekiple Katıldı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ), 2023 Orta Anadolu Kariyer Fuarı’na (ORAKAF’23), öğrenci ve görevli yaklaşık 300 kişilik bir ekiple katılım sağladı. 20 üniversitenin paydaşlığındaki organizasyon, Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde, Kayseri’de gerçekleştirildi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki etkinlikte konuşan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, öğrencilerin yeni kariyer fırsatlarını tanımaları açısından programın çok değerli olduğunu dile getirdi. Fuarın, üniversitelerle özel sektör ve kamu kurumu temsilcilerini buluşturduğunu, bunun da yeni iş imkânlarının yanı sıra yeni fikir ve projelerin gerçekleşmesine olanak sağladığını ifade eden Rektör Arıbaş, böyle bir etkinliğin paydaşı olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. ORAKAF’23’ün yenilikleri yakından görme, yetenekleri keşfetme ve gelişmelere dair farkındalığı arttırma özelliklerine dikkat çeken Prof. Arıbaş, “Söyleşiler, farklı konulara dair konferanslar, mezun buluşmaları, kurum tanıtımları, uygulamalı kariyer planlamaları, sektör profesyonelleriyle görüşmeler… Gençlerimizin hâlihazırda aldıkları eğitimlerini ve geleceklerini yakından ilgilendiren ORAKAF’23 son derece verimli geçti. Katkı sağlayan tüm kurumların yöneticilerine ve temsilcilerine teşekkür ediyoruz. Biz de yaklaşık 300 kişilik bir ekiple fuarda yerimizi aldık. ASÜ adına süreci takip eden kıymetli çalışanlarımıza da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ORAKAF’23, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Başkanlığının “2023 Yılı Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarları” kapsamında gerçekleştiriliyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021