SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eğitim » ASÜ, Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi aldı

ASÜ, Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi aldı

A - +

Eğitim - 20.02.2021 - 20:27

ASÜ, Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi aldı

“Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi”ne sahip ilk devlet üniversitesi olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ), bu alanda yaptığı çalışmalarla farklı üniversitelere de örnek oluyor ve tecrübe paylaşımlarıyla yol gösteriyor.

 

Konuya dair çalışmalar yapan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) temsilcileri, süreç detaylarına dair bilgi alışverişinde bulunmak üzere ASÜ’ye geldi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Özçifçi Başkanlığında düzenlenen toplantıda, Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi çalışmalarının öncesi, sırası ve sonrasına ilişkin teknik detaylar görüşüldü. Belgenin, eğitim-öğretim ve sıklıkla kullanılan diğer tüm mekânlarda sağlanan temizlik standartlarındaki başarıyı temsil ettiğini ve bunu sağlayan ilk devlet üniversitesinin de ASÜ olduğunu ifade eden Prof. Özçifçi, “Böyle bir başarıyı yakalamaktan dolayı mutluyuz. Bunu geliştirmek için görevlerimizi samimiyet ve ciddiyetle yerine getirmeye devam ediyoruz. Öte yandan Üniversitemiz, bu alana dair yaptığı çalışmalarla farklı üniversitelere örnek oluyor ve süreçteki tecrübesiyle yol gösterici bir konumda bulunuyor. TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi ile alakalı sürecin bütününe ilişkin bu tarz tecrübe paylaşımlarını, bireysel ve toplumsal sağlığa pozitif bir katkı olarak görüyoruz” dedi.

 

Toplantıya ASÜ Kalite Koordinatörlüğü Yönetimi ile NÖHÜ Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Samancı Tekin, İdari Mali İşler Dairesi Başkan Vekili Kürşat Kılıç ve SKS Şube Müdürü Şule Ecemiş katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021