SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ASKF Gazetecileri Unutmadı

ASKF Gazetecileri Unutmadı

A - +

Aksaray Haberleri - 12.01.2019 - 14:51

ASKF Gazetecileri Unutmadı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Genel Başkanı Cavit Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.
ASKF Başkanı Kılıç kahvaltıda yaptığı açıklamada; Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş̧ tarafsız ve özgür basının demokratik, şeffaf ve gelişmiş̧ devletlerin önemli güçlerinden biri olduğunu vurguladı.

Basın ve ifade özgürlüğünün, halkın haber alma hakkıyla birlikte geliştiği ortamlarda, medya organlarının vatandaşlara tüm gelişmeleri doğru aktarmasının, kamuoyunun bilgilenmesinde ve bilinçlenmesinde kilit bir rol oynadığını kaydeden ASKF Başkanı Kılıç, “Medyanın bağımsızlığının en iyi bicimde sağlanması için, hukuki düzenlemeler kadar, basın kuruluşlarının ve çalışanlarının meslek ahlakına, tarafsızlık ilkesine uymaları, başkalarının hak ve özgürlüklerine saygıyı esas almaları, toplumsal sorumluluğu göz önünde bulundurmaları da önemlidir.” değerlendirmesinde bulundu.

Medya teknolojilerindeki hızlı gelişmenin, yazılı ve görsel basının yanı sıra internet gazeteciliği ve sosyal medyanın etkinlik alanını genişlettiğini, doğru ve tarafsız habercilik anlayışını her zamankinden daha önemli hale getirdiğini belirten Kılıç, mesajını şöyle sürdürdü: “Kamuoyunun doğru, objektif haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının karşılanmasına vesile olan gazetecilerimizin ülkemizin demokratikleşme sürecine de büyük katkı sunmuştur. Bu çerçevede son derece zor şartlar içerisinde hayatları pahasına görevlerini yerine getiren fedakâr gazetecilere takdirlerimi iletiyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla başta İlimizde yayın yapan radyo ve yerel gazeteler olmak üzere tüm basın mensuplarının gününü kutluyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021