SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Asansörünüz ne kadar güvenli?

Asansörünüz ne kadar güvenli?

A - +

Aksaray Haberleri - 24.04.2015 - 15:30

Asansörünüz ne kadar güvenli?

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafınca düzenlenen asansör sistemlerinin bakım, onarım, mevzuatı hakkında seminere Aksaray Belediyesi destek veriyor. Eğitim ve bilgilendirmeye yönelik başlatılan seminerde; asansör güvenliği konusunda ilgili firma ile bina idare ve yöneticilerine bir takım sorumluluklar düştüğü belirtildi.

Seminer hakkında katılımcılara bilgi aktaran Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Refik Tezcan, asansörlerin kurulumu ve montajının standart, yönetmelik gereğince teknik kurallara uygun olması gerektiğini söyledi.

Belediye konferans salonunda düzenlenen seminerde Makine mühendisleri ve Asansör firma sahipleri hazır bulundu. Seminerde; ihmallerin insanların can güvenliğini tehdit edebileceği anlatılırken asansörlerin yılda bir sefer, mutlaka ve mutlaka bakım ve onarımdan geçirilmeli olduğunu aktarıldı.

Seminere katılan yetkililer, asansörlerin gerek montajı gerekse bakım ve onarımının uzman kişiler tarafından ve titizlikle yapılması gerektiğini belirttiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021