SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Arıbaş, Milli Takım Teknik Direktörünü Tebrik Etti

Arıbaş, Milli Takım Teknik Direktörünü Tebrik Etti

A - +

Ana Manşet - 12.10.2023 - 19:51

Arıbaş, Milli Takım Teknik Direktörünü Tebrik Etti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, katıldıkları şampiyonada dünya ikincisi olan İşitme Engelliler Kadın Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü ve ASÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Rıfat Demir’i tebrik etti.

İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası’nın dördüncüsü Malezya’da gerçekleştirildi. Başkent Kuala Lumpur’un ev sahipliği yaptığı organizasyona ilk kez katılan Türk Milli Takımı, dünya ikincisi olarak çok önemli bir başarıya imza attı. Takım Teknik Direktörü ve ASÜ Öğretim Görevlisi Rıfat Demir başta olmak üzere, tüm sporcuları ve yöneticileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, uluslararası düzeyde elde edilen başarının herkesi gururlandırdığını dile getirdi. Rıfat Demir’i ve takımını kutlayan Arıbaş, belge takdiminde bulundu ve Demir’e spor hayatlarında başarılar diledi. Rıfat Demir ise Rektör Arıbaş’a, milli takım oyuncularının imzaladığı bir forma hediye etti.

Şampiyonadaki grup maçlarında Polonya ve ABD’ye kaybeden İşitme Engelliler Kadın Milli Futbol Takımı, İngiltere ve Japonya galibiyetinin ardından yarı finale yükseldi ve yeniden Polonya ile eşleşti. Maçı 2-0 kazanan milliler, finalde ABD’ye 3-0 kaybederek dünya ikincisi oldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021