SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Anneler Gününe Özel Mine Gez Konseri Düzenlendi

Anneler Gününe Özel Mine Gez Konseri Düzenlendi

A - +

Aksaray Haberleri - 11.05.2015 - 15:59

Anneler Gününe Özel Mine Gez Konseri Düzenlendi

Anneler günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyen Aksaray Belediyesi Kültür park Havuz başında sadece bayanlara özel Mine Gez konseri düzenledi.

Aksaray Belediyesi tarafından Anneler gününe özel düzenlenen Mine Gez konserine milletvekilleri Ruhi Açıkgöz ve İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti il başkanı Abdulkadir Karatay, ilçe başkanı Ömer Gizlenci, Kadın kolları başkanı Hediye Pak, Ağaçören Belediye Başkanı Tuncay Atak il ve ilçe yönetimi ile çok sayıda bayan katıldı.

Konsere katılan kadınlara hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı bütün annelerin ellerinden öptüğünü belirterek, “bugün annelerinizin ellerini öpün ve onları kucaklayın. Annelerinizin kıymetini bilin yerleri hiçbir zaman dolmuyor. Bütün annelerin anneler gününü kutluyor iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Anne ve babaların hayattayken kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirten Milletvekili İlknur İnceöz, “elleri öpülesi annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Anne ve babalarımız bizim için cennet kapılarını aralayacak en önemli sermeyedir. Annelerimiz hayattayken kıymetini bilelim. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Konsere katılan kadınlar sanatçı Mine Gez’in söylediği şarkılarla eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021