SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AMATEM Projesi Yılın Projesi Seçildi

AMATEM Projesi Yılın Projesi Seçildi

A - +

Aksaray Haberleri - 31.08.2015 - 16:06

AMATEM Projesi Yılın Projesi Seçildi

Gülağaç İlçe Devlet Hastanesinin bir kısmının Aksaray Devlet Hastanesine bağlı AMATEM’e dönüştürülmesi yönünde hazırlanan ve Kalkınma Bakanlığına SODES kapsamında gönderilen proje, yılın projesi seçildi.

Gülağaç Devlet Hastanesinin bir kısmının, Aksaray Devlet Hastanesine devredilerek Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi, kısa adı AMATEM’e dönüştürülmesi yönünde, Gülağaç Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Bülent Karataş tarafından hazırlanan proje, SODES kapsamında Kalkınma Bakanlığına gönderilmişti.

Aksaray’dan gönderilen en önemli projelerden biri olan Gülağaç AMATEM projesi, Kalkınma Bakanlığı tarafından 2015 yılı için Aksaray’da uygulamaya değer projeler arasında yılın projesi seçildi.

Öte yandan, Aksaray Devlet Hastanesine bağlı olarak Aksaray ve bölgesine hizmet vermesi planlanan Alkol ve uyuşturucu madde bağımlıları tedavi merkezi (AMATEM) için Gülağaç ilçe Devlet Hastanesinde tadilat çalışmalarına da başlandı.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut ve Aksaray Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz.Dr. Cengizhan Kılıçaslan, Aksaray Devlet Hastanesi AMATEM projesinin onaylanmasında emeği geçen, dönemin Kalkınma Bakanı, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a, AK Parti Aksaray Milletvekili ve Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz ile AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay’a teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021