SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Altınsoy’dan İdlib Şehitleri İçin Taziye Mesajı

Altınsoy’dan İdlib Şehitleri İçin Taziye Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 28.02.2020 - 10:48

Altınsoy’dan İdlib Şehitleri İçin Taziye Mesajı

İdlib’de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımlayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, vatan için şehadete eren kahramanlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize, başsağlığı ve sabır, yarılı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diledi.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy mesajında; “Terörü durdurmak, Türkiye’ ye yönelik tehditlere son vermek üzere İdlip’te buluna kahraman askerlerimize yapılan hain saldırı sonucu çok sayıda Mehmetçiğimizin şehit düşmesi ve çok sayıda kardeşimizin de yaralanması ülke olarak bizleri derinden üzmüştür. Kim hangi hainliği yaparsa yapsın, Türk milletini güvenliğinden, egemenliğinden mahrum bırakamayacak, eninde sonunda hüsrana uğrayacaktır” dedi.

Milli güvenliği sağlamak üzere İdlib’de görev yapan kahraman askerlerimize yönelik gerçekleştirilen menfur saldırı sebebiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliye’sinde Güvenlik Zirvesi’nin gerçekleştirildiğini aktaran Başkan Altınsoy, “Zirvede, Esed rejiminin yüz binlerce Suriyelinin ölümünden sorumlu olduğu vurgulanarak, namlusunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin hak ve menfaatlerini korumak üzere görev yapan askerlerimize doğrultan gayrımeşru rejime misliyle mukabele edilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmişte Ruanda, Bosna Hersek’te yaşananların bugün İdlib’de tekrarlanmasına seyirci kalınamaz; kalınmayacaktır. Suriye sahasında devam eden faaliyetlerimiz, bayrağımıza uzatılan eller kırılana dek sürecektir. Unutulmamalıdır ki şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır. Ülkemizin bekası için şehadet şerbeti içen şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır, yarılarımıza da acil şifalar dilerim. Rabbim tüm güvenlik güçlerimizi her türlü felaketten korusun” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021