SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Altınsoy, İşsizlik Ödeneği Ödenmeye Başlandı

Altınsoy, İşsizlik Ödeneği Ödenmeye Başlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 11.05.2020 - 10:15

Altınsoy, İşsizlik Ödeneği Ödenmeye Başlandı

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, işsizlik ödeneğinin hesaplara aktarılmaya başlandığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında işsizlik ödeneğinin bu ay hak sahiplerinin banka hesabına yatırılacağını açıklayan Aksaray İl başkanı Hüseyin Altınsoy, “Koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşlarımızın evlerinden daha az çıkmaları ve kalabalık ortamlara girmemeleri için aldığımız önlemleri kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu kapsamda, geçtiğimiz ayın ödemelerinde olduğu gibi bu ayın işsizlik sigortası ödemeleri de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerinin banka hesaplarına yatırılacak” dedi.

IBAN numaralarını bildirmiş olan hak sahiplerinin ödemelerini banka hesabından alacağını aktaran Başkan Altınsoy, “IBAN bilgisini Kuruma bildirmeyen, hatalı bildiren veya IBAN’ı olmayan hak sahiplerinin de ödemeleri PTT şubeleri aracılığıyla yapılmaya devam edilecek” ifadelerini kullandı.

AK Parti hükümetleri olarak bu zor günlerde vatandaşın yanında olduklarını aktaran Başkan Altınsoy, “Hükümet olarak ne gerekiyorsa vatandaşımız için yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Milletimize hizmet yolunda kararlılıkla ve azimle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021