SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Altınsoy, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Altınsoy, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

A - +

Aksaray Haberleri - 14.08.2018 - 14:33

Altınsoy, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yenisan, Sinan Akpınar ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunup, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan’dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Aksaray ve bölgesine sağlık hizmeti verecek olan yeni Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaat çalışmalarında sona gelindi. Önümüzdeki günlerde sağlık hizmetine açılması planlanan yeni yeni Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binası 7 katlı, 1’er kişilik 400 hasta odası, helikopter pisti, yeşil alanı ve otoparkı ile 5 yıldızlı otel konforunda Aksaray ve bölge halkına sağlık hizmeti verecek.

Ziyaretleri esnasında konuşan İl Başkanı Altınsoy, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile her alanda olduğu gibi sağlık gibi önemli bir alanda da adeta çığır aştığını belirterek, Aksaray’daki sağlık alanında da ciddi gelişmelerin yaşandığını söyledi. Yeni Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binasının 307 bin metrekare alanda, 17 bin metrekare inşaat alanı üzerine, 64 bin metrekare kapalı alanın yanı sıra, 7 katlı, 1’er kişilik 400 hasta odası, helikopter pisti, yeşil alanı ve otoparkı ile 5 yıldızlı otel konforunda hastane olacağını, 200 yataklı ek hizmet binasının da inşaatının da hızla devam ettiğini aktaran Başkan Altınsoy, “AK Parti hükümetimiz iktidara geldiği günden bu yana sağlık alanını çok önemsedi. Çünkü yaşanabilir bir ülke için sağlık son derece önemli. AK Parti hükümetlerimiz ile öncelikle vatandaşlarımız hastane sıralarından kurtarıldı. Akabinde ilaç kuyruklarından vatandaşlarımız kurtarıldı. Vatandaşlarımız daha kolay, daha rahat ve daha teknolojik sağlık hizmeti alabilmesi için tüm hastanelerimiz teknolojik ekipmanlar ile donatıldı. Bugün Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da olmaz denilen sağlık hizmetleri hayata geçiyor. Artık vatandaşlarımız kaliteli sağlık hizmetinin yanı sıra, bir telefonla randevu alarak istediği saatte giderek muayenesini hiç beklemeden olabiliyor. Geçmiş yıllara baktığımızda bunlar gerçekten hayal gibiydi. Ancak şimdi tüm bu hizmetleri vatandaşımıza sunduk. Önümüzdeki günlerde Eğitim ve Araştırma Hastanemizin hizmete açılmasıyla sadece Aksaray’a değil, bölgemize sağlık hizmeti vereceğiz. Yeni hastanemizin şimdiden ilimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021