SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dünya » Altın Takılar Ve elizi.com.tr Modelleri

Altın Takılar Ve elizi.com.tr Modelleri

A - +

Dünya - 09.06.2021 - 19:20

Altın Takılar Ve elizi.com.tr Modelleri

Altın her daim kadınların en sevdikleri ve sahip olmak istediği değerli bir madendir. Özellikle tüm takılarda kullanılan altından birçok mücevher vardır. Altınlar kullanıldıkları mücevher ve takılara zenginlik katarlar. Yüzüklerde, kolyelerde, küpeler de ve bileziklerde daha çok ışıltı ve parlaklık sağlarlar. Altınlar birleşen tüm takılar kadınların beğenilerini kazanırlar. Altın yüzükler farklı modelleri ve kullanımları ile birçok kadının tercihidir.

Altın Takı Modelleri Yüzükler Ve Özellikleri  

Özellikle altın yüzük kıyafetlerin en büyük tamamlayıcısıdır. Özel davetlerin ve günlerin simgesi olan alan altın yüzükler en sevilen  ürünlerin başında gelir. Altın yüzükler modellerine göre farklı ürünlerden oluşur. Yüzükler arasında kalp figürü olanlar, taşlı olanlar, fantezi olan modeller vardır. Aynı zamanda üzerinde harf olanlar, ayarlanabilir tarzda olan yüzükler vardır. Diğer, fantezi modeller iki farklı altın şeklinde olan modellerdir. Kadınların bir diğer severek kullandıkları takı çeşitleri de altın kolyelerdir. Tüm modellere https://www.elizi.com.tr/ sitesinde bulabilirsiniz.

Altın Takı Modelleri Bilezik Ve Küpeler

  
Altın kolyeler, özel günlerde  ya da hediye edilmek için tercih edilirler. Buna istinaden tasarımcılar tarafından en çok üretilen  mücevher tasarımlardır. Altın kolye modelleri  günümüzde klasik kolyeleri yerini alan ve  farklı tasarımlar ile oluşturulan ürünlerdir. Altın kolyelerde en çok kullanılan simgeler yonca ve çiçek desenli kolyelerdir.

Aynı zamanda  kuş motifli tasarımlar nazar boncuklu ya da kalp desenli kolyeler de tercih edilen ürünler arasındadır. Özellikle kadınların sevdikleri ve kullandıkları altın küpelerde değerli takılardandır. Altın küpe modelleri her yaştan kadına hitap eden modellerdir. Aynı zamanda  kulakta hoş duran aksesuarlardır Düğünlerin özel günlerin ve günlük kullanımların en çok beğenilen takıları altın bileziklerdir.

 

Altın Bilezikler takı konusunda farklı tarzda ürünleri ile tasarlanılır. Her kadına özel ve tarzına göre takılar kullanılıyor. Altın bilezik modellerinden en popüler olanı burma bileziklerdir. Ayrıca altın bilezik türlerinde klasik tarzda üretilen tasarımlar vardır. Bilezik modellerinde kelepçe tarzda olanlar da çok tercih edilen modellerdendir. Farklı altın türlerinden yapılan geçmişten günümüze fantezi modeller de vardır. Özellikle altın bileziklerin üretildiği en ünlü modeller arasında Trabzon hasır bilezikler vardır. Altın bilezikler genellikle 22 ayar şeklinde üretilirler. Altın yüzük, bilezik ve küpeler için Elizi firmasından ürünleri inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021