SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Alışverişlerimizi Yerel Esnafımızdan Yapalım

Alışverişlerimizi Yerel Esnafımızdan Yapalım

A - +

Ana Manşet - 03.07.2021 - 11:34

Alışverişlerimizi Yerel Esnafımızdan Yapalım

Aksaraylıları günlük alışverişlerini koronavirüs salgını dolayısı ile zor günler yaşayan yerel esnaftan yapmaya çağıran AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Vatandaşımızdan isteğimiz, kazancını bu kente yatıran, kaderini ve yaşantısını bu kente bağlamış yerel esnafımıza hep birlikte destek olalım” dedi.

1 Temmuz itibariyle yasakların kalktığını hatırlatan Başkan Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yürütülen çalışmalar neticesinde salgın süreci başarılı bir şekilde yönetildi ve zor günler geride kaldı. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın açıklamalarını takip ettiğimizde şu an için salgın kontrol altına alındı ve vaka sayıları büyük oranda düştü. Ancak yine Sayın Bakanımızın vurguladığı önemli bir konu da tabii ki maske, sosyal mesafe ve kişisel hijyen kurallarına riayet etme hususudur. Burada hem kendimizi, hem ailemizi, hem de çevremizi korumak amacıyla süreci çok hassas bir şekilde yürütmemiz hepimizin asli görevidir” şeklinde dile getirdi.

Aksaraylıları alışverişlerini yerel esnaftan yapmaya davet eden Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi nedeniyle yerel esnaf, üretici ve işletmelerimiz oldukça zor bir dönemeçten geçmektedirler. Her ne kadar Hükümetimiz esnaf ve işletmelerimiz için bu süreçte çeşitli destekler hayata geçirmiş olsa da, bizler de Aksaraylılar olarak kendi üzerimize düşeni yapıp, birlik ve beraberlik anlayışıyla yerel esnaf ve işletmelerimize destek olmalıyız. Unutmayalım ki, hepimiz aynı gemideyiz. Ayrıca tüm kurum ve kuruluşlarımıza, belediyelerimize, sivil toplum örgütlerimize de çağrı yapıyoruz. Bu anlamlı ve önemli konuda gereken duyarlılığı göstermeye, tedariklerini yerel ölçekteki işletmelerimizden karşılayarak onlara destek olmaya davet ediyoruz. Bu destek çağrımızın, sesimizin ulaştığı her yerde ve herkeste bir karşılık bulacağına inanıyoruz. Unutmayalım ki biz birlikte güçlüyüz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021