SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » AKULAŞ Mobil Uygulama Hayata Geçiyor

AKULAŞ Mobil Uygulama Hayata Geçiyor

A - +

Ana Manşet - 18.05.2023 - 21:21

AKULAŞ Mobil Uygulama Hayata Geçiyor

Aksaray Belediyesi ulaşımda mobil uygulamayı (AKULAŞ) hayata geçirerek vatandaşların telefonlarından ulaşmak istedikleri bilgilere daha doğru ve kolay bir şekilde erişmelerini sağlayacak.

Günlük hayata büyük kolaylık sağlayacak olan mobil uygulama, Apple Store ve Google Play Store’’dan indirilebilecek.

 

PEKİ MOBİL UYGULAMA (AKULAŞ) NASIL KULLANILIR?

 

Mobil Uygulamadaki “Ulaşım” menüsünden herhangi bir durak numarası ile sorgulama yapılarak o duraktan geçen otobüsler görülebiliyor ve otobüsün durağa ne zaman geleceği öğrenilebiliyor.

Eğer durak numarası bilinmiyorsa telefonun konum bilgisi açılarak en yakın durakların listesine ulaşılabiliyor. Kullanıcılar dilerlerse AKULAŞ kartlarına dolum talimatı vererek bakiye sorunu yaşamayacaklar.

 

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yeni mobil uygulama AKULAŞ hakkında şu görüşlere yer verdi. “Şehrimiz için akıllı ve teknolojik çözümler üretmeye devam ediyoruz. Uygulamaya koyacağımız yeni mobil uygulamamızla birlikte artık vatandaşlarımız şehrimizdeki tüm otobüs güzergahları hakkında en doğru bilgiye ulaşabilecek ve bu sayede gündelik yaşamdaki ulaşım planlarını daha net yapabilecekler. Aynı zamanda uygulama sayesinde vatandaşların istek ve şikayetlerini hızlı ve kolay bir şekilde iletme olanakları da olacak. AKULAŞ uygulamamız şehrimize hayırlı olsun” dedi.

 

Aksaray Belediyesi’nin günlük hayata büyük kolaylık getirmesi amacıyla tasarladığı Mobil Uygulama ayrıca duraklara yerleştirilen kare kodun akıllı telefonla okutulmasıyla harici bir program kullanılmadan duraktan geçen otobüslerin listesi ve süresi de görülebiliyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021