
ISPARTA – BHA
Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Aksu ilçesi ve köylerinde tarımsal üretimi güçlendirecek önemli bir proje için düğmeye basıldı. Yaklaşık 28 bin dekar araziyi sulayacak kapalı sistem sulama projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalar başlatıldı.
Müjdeyi kamuoyuyla paylaşan AK Parti Milletvekili Uğur Gökgöz, DSİ 18. Bölge Müdürlüğü’nde Aksu’ya yönelik verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Gökgöz, toplantıya DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Barış Serçe, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Kaya ve köy muhtarlarının katıldığını ifade etti.
Toplantıda Aksu ilçesi ve köylerinin ihtiyaçları doğrultusunda yapılması gereken çalışmaların ele alındığını vurgulayan Gökgöz, “Aksu’muzu ve köylerimizi en kısa sürede yaklaşık 28 bin dönüm araziyi kapsayacak kapalı sistem sulama ile buluşturuyoruz. Bu proje, hem su tasarrufu sağlayacak hem de çiftçimizin verimliliğini artıracak” dedi.
Hayata geçirilecek kapalı sulama sistemiyle birlikte Aksu’da tarımsal üretimin artması, su kayıplarının önlenmesi ve modern sulama altyapısının güçlendirilmesi hedefleniyor. Projenin tamamlanmasıyla bölge çiftçisine önemli katkı sağlanması bekleniyor.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
15 Ocak 2026 Vali Köşger Adanalılarla vedalaştı
15 Ocak 2026 Seyhan’da “çöp ev” operasyonu
15 Ocak 2026 Adana, Yeşil dönüşümde Türkiye liderliğine aday
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
6:43 Okullarda ilk dönem sona erdi, 18 milyon öğrenci yarıyıl tatiline giriyor
19:32 Kartal kupada hata yapmadı: Beşiktaş Keçiörengücü’nü 3 golle geçti
18:00 Sağlık Bakanı Memişoğlu: Rize’de bin 53 yataklı şehir hastanemizi de bitiriyoruz
16:46 Jayden Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş’a hapis cezası: Fenerbahçe’den açıklama geldi
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
